Bornholm Spirits

Super lækre og hyper moderne snapse i masser af spændende smagsvarianter fra Snaps Bornholm. De smager intet mindre end fantastisk! Prøv dem!

Viser 1-22 af 22 element(er)

Ligesom Bornholm er kendt for at producere en mængde andre lækre specialiteter og delikatesser, så er man på solskinsøen også leveringsdygtig i helt fantastisk snaps! Og ikke bare i almindelig gammeldags brændevin, som måske på nogen måder har et lidt blakket ry. Men derimod i moderne snaps i super delikate smagsvarianter, som også unge og yngre mennesker, der måske ellers mest er til vodka og lignende spiritusformer, vil kunne indtage med sand fornøjelse.

Det hører sig til...

Det er jo med snaps, som med så meget andet: Det hører sig til! I hvert fald til jul, påske og pinse, men også til gode frokoster på andre tider af året. Vi er bare rigtig mange, der finder smagen i traditionelle snapse...hm...lidt afskrækkende (og i nogle tilfælde direkte modbydelig). Det er der dog råd for - for med de super trendy, updatede og mere nutidige snapse fra Snaps Bornholm får man produkter, der kan noget helt nyt på snapsefronten: De smager af andet og mere end traditionel snaps! De fås med tilsætning af chilli, valnød, vanilje, hindbær, lakrids - og meget andet super lækkert, som bare går utrolig godt i snaps og giver en herlig aroma og skøn eftersmag.

Hvem er Snaps Bornholm?

Bag brandet Snaps Bornholm finder man en lille gruppe super dedikerede og passionerede snapseelskere, der for få år siden valgte i første omgang at sætte deres egen chillisnaps i produktion. Den var nemlig allerede i deres egen vennekreds kolossalt populær, og derfor var det nærliggende også at sætte den i produktion og dermed udbrede kendskabet til denne dejlige snaps med masser af styrke i smagen.
Valget af produktionssted faldt på Bornholm, der jo i forvejen er kendt for at fremstille alverdens skønne lækkerier. Efter at have indgået samarbejde med et lokalt destilleri på den herlige ø i Østersøen, startede en lang række eksperimenter med naturlige økologiske råvarer for at udvikle en hel række delikate nutidige snapse af absolut fineste kvalitet. Slutresultatet er virkelig lækre snapse, der er brygget efter stolte danske traditioner, men som altså samtidig også har fået et lækkert og meget moderne pift, der både pirrer nysgerrigheden og provokerer sanserne.

Kun fantasien sætter grænser

Som nævnt ovenfor er der jo i Danmark tradition for, at man drikker snaps sammen med øl til diverse større frokoster i anledning af jul, påske, pinse osv. Men altså - snaps kan også sagtens nydes i andre sammenhænge! Eksempelvis er en god og velsmagende snaps - f.eks. Snaps Bornholms No. 7 Lakrids Snaps - nærmest genial at medbringe i en lommelærke på lange vandreture på de kolde årstider. En enkelt snaps af den virkelig delikate slags gør sig også utrolig godt til at "få gang i blodomløbet" på kolde (eller varme) weekend-morgener. Og hvorfor ikke droppe den dér morgenbitter, som ofte serveres til fødselsdagsbrunch og til jagtselskabet, og i stedet erstatte den af en herligt velsmagende lille snaps fra Snaps Bornholm?
De enkelte snapsevarianter fra Snaps Bornholm kan også noget forskelligt. F.eks. er variant No. 3 med figen utroligt velegnet som ledsager til lækre oste og tapas. No. 5 Vanilje Snaps er super lækker som stærk ledsager til kaffe og kage, ligesom flere af varianterne med frugt og bær er dejlige som "en lille skarp" til diverse desserter, men også er fantastiske i forskellige lækre long drinks. Prøv også at servere en af chilli-varianterne som en slags "starter" sammen med hjemmelavede tortillachips og frisk Salsa Verde inden servering af god texansk Chilli con Carne. Det er super lækkert og giver en helt ny dimension til måltidet. Kort sagt: De mange snapsevarianter fra Snaps Bornholm kan bruges på vidt forskellige måder og i mange forskellige sammenhænge. Prøv det selv!

Trendy gaver

De lækre snapsevarianter fra snaps Bornholm ikke alene smager fantastisk - de er også super flot pakket ind i lækre glasflasker. Og så leveres de i eksklusiv metalemballage, som også gør dem ekstra velegnede som virkelig trendy gaver. Overvej eventuelt også at give Snaps Bornholms virkelig indbydende gaveæske, der rummer 8 forskellige lækre små snapse samt et drinkskatalog med gode opskrifter på herlige snapsebaserede drinks. En fantastisk gave at give til andre!