Nødder

Viser 1-21 af 21 element(er)

Sig det med nødder

Nødder er en skøn spise, der både er ideelle til at glæde dig selv som en lækker snack eller andre som en hjertelig gestus. Nødder kan umiddelbart lyde som en lidt simpeltgave, men de kan fås i et væld af smagsvarianter, konsistens og farver, der gør dem til en luksuriøs delikatesse. Du kan derfor nemt overraske en, du holder af med en fin æske nødder til enhver lejlighed. 

En betænksom værtsgave

I steder for blomster eller en flaske vin, kan du overveje at tilføre værtsgavegenren noget nyt. Hvorfor ikke sige det med nødder?

Blomster er skønne, men det kan være en god idé at prøve at erstatte dem med en lækker gaveæske med nødder. Nødderne kan nydes af værten selv, eller de kan byde på dem til arrangementet, du er inviteret til.

Nødderne er en betænksom gave, fordi du kan finde dem i mange forskellige smagsvarianter, og være sikker på, der er noget, der passer til værtens smag. Og så går vejen til hjertet jo som bekendt gennem maven. Du bør dog sikre dig på forhånd, at værten ikke har nøddeallergi.

Et sundere alternativ

Hvad end du foretrækker peanuts, mandler eller hasselnødder, kan du finde en lækker nøddekombination. Nogle varianter er overtrukket med mørk eller hvid chokolade, andre har et lækkert tvist af lakrids, og nogle er simpelt hen bare saltet.

Fælles for dem alle er, at de smager som syndigt slik, men er nødder, der indeholder sunde umættede fedtstoffer, protein, fibre, vitaminer og mineraler. Selv, hvis du vælger en lakrids- eller chokoladeovertrukket variant, kan du være sikker på, at det er kvalitetsråvarer.

Prøver du at vænne dig af med at spise slik og søde sager? Så kan en god start være at skifte det ud med lækre nødder. På den måde får du stadigvæk en lækker smag, men undgår alt for meget sukker.

En fryd for øjet og smagsløgene

Nødder har længe været en traditionel og elsket snack, men de seneste år er salget og udvalget af nødder i alskens afskygninger eksploderet. Dét er en trend, vi støtter op om. Nødder er nemlig ikke længere bare nødder, men kan fås i mange forskellige former for overtræk og farver.

Det gør nødderne til en smuk spise, der ikke alene smager fantastisk og varieret, men også er en sand fryd for øjet, når de sættes frem i en lille snackskål på sofabordet. Er du en ægte indretningsentusiast, kan du også gå skridtet videre og matche nødderne til din indretning. Nogle lækre hasselnødder med gult mangoovertræk vil for eksempel gøre sig godt til de gule sofapuder.

Eksklusive snacks

Du behøver ikke at give de lækre nødder væk, men kan også sagtens beholde dem til eget forbrug. Hvis du godt kunne tænke dig at tage fredagsslikken skridtet videre, er chokoladeovertrukne nødder for eksempel et rigtig godt bud.

Delikatessenødderne er også ideelle til at servere sammen med et glas god vin som en aftensnack, når du har gæster. Eller til at forsøde eftermiddagskaffen lidt. Med andre ord, kan vores delikatessenødder vække glæde til et væld af forskellige anledninger, og er en lækker snack, der samtidig er et sundere alternativ.