Tilberedning

Når der skal tilberedes mad, desserter, kager, drikke eller andet, som naturligt tilberedes i et køkken, er der brug for ordentligt køkkenudstyr. Gode potter og pander, lækre måleskeer og -skåle, anvendelige og holdbare skærebrætter til hhv. kød og grøntsager osv. Her på siden finder du lækkert udstyr til køkkenet - se selv hele herligheden nedenfor.

Mest populære

Viser 1-24 af 86 element(er)

Ordentligt køkkenudstyr

Ordentligt køkkenudstyr er nærmest en velsignelse for ham eller hende, der står for tilberedning af mad i hjemmet. Der er nemlig ikke meget, der er så irriterende som ildfaste fade, der alligevel ikke tåler varmen i ovnen ret godt, et spækbræt, der revner efter at være blevet afvasket første gang og ovnfaste fade, der bliver grimme efter brug, fordi man bare ikke kan få alle farvede belægninger helt af, selvom fadene egenlig er blevet helt rene.

Ovnfaste fade der tåler det meste

Hos NORU finder du en serie fantastisk lækre og anvendelige ovnfaste skåle og fade, som er udført i virkelig indbydende sortglaseret stentøj. Der er små og store skåle med og uden låg, som egner sig blandt andet til hjemmelavede postejer, små lasagner og forskellige slags gratin. Der er også en dejlig serie fade/skåle, som er intet mindre end geniale til gryderetter og ovnstegt kød. Og så er der skønne tærteforme i forskellige størrelser. Fælles for dem er, at de tåler op til 250 grader ovnvarme, kan tåle fryser ned til -18 grader og tillige både kan gå i mikroovnen og i opvaskemaskinen. Og så har de en virkelig god farve, hvis man ikke gider misfarvninger efter stegning på sit køkkenudstyr - den elegante sorte farve gør nemlig, at sådanne misfarvninger slet ikke kan ses på udstyret!

Skærebrætter i træ og terazzo

Et godt skærebræt i den rette størrelse er et must i køkkenet. Og det er også næsten et must at have mere end et enkelt spækbræt, for af hensyn til køkkenhygiejnen giver det rigtig megen mening at have ét bræt, der kun bruges til grønt og brød, og et andet, der udelukkende anvendes til kød eller fisk. Og vil du også gerne have et par skærebrætter, som udelukkende bruges til servering - f.eks. af forskellige slags ost og pølse eller af tapas, så hold dem gerne adskilt fra de skærebrætter du bruger, når der tilberedes mad. Altså opbevar dem sammen med dit øvrige serveringsudstyr, så der ikke opstår tvivl om, hvor vidt de må bruges under tilberedning af mad eller udelukkende skal bruges til servering og derfor helst ikke skal hverken skæres i eller misfarves.

Hos NORU finder du smukke og super praktiske skærebrætter i vidt forskellige størrelser og former, og i forskellige slags materialer. Ligesom du kan få skønne skærebrætter i træ, kan vi også tilbyde et par varianter i virkelig praktisk og super smuk terrazzo!

Andet super anvendeligt køkkenudstyr

Hos NORU finder du også mange andre slags køkkenudstyr til tilberedning af mad - f.eks. skønne dressingshakere, praktiske salt- og peberkværne og -kar, en lækker morter, en virkelig smart tragt med udtageligt filter, en lækkert designet måleske, små praktiske måleskåle og meget andet. Tag selv et kig her på siden!

Gaver

Det lækre udstyr til tilberedning er i øvrigt intet mindre end perfekt som jule-, fødselsdags- og ikke mindst værtindegaver! Giv eventuelt gaven på en lidt sjov eller anderledes måde:

Bag f.eks. en lækker bær- eller madtærte i en spritny tærteform, og giv den som værtindegave sammen med formen. Eller lav din "signatur-gryderet" i et ovnfast fad og giv retten i fadet som gave. Du kan også simpelthen bage verdens lækreste franskbrød, lægge det på et lækkert nyt spækbræt og pakke hele herligheden ind i cellofan, før du giver det som gave. Eller du kan bage din berømte hjemmebagte postej i en ovnfast skål med låg og medbringe hele herligheden til familiens påske- eller julefrokost, men lade skålen blive hos værtinden.

Hvis du ikke har lyst til ligefrem at tage den lækre skål eller det helt nye fad i anvendelse, inden du giver det som gave, kan du simpelthen skrive din egen bedste opskrift ned på et pænt kort eller et stykke papir og lægge den i skålen eller fadet, inden du pakker den/det ind som gave. 

Kort sagt er der masser af muligheder for at give en lækker køkkenudstyrsgave på en lidt personlig og hyggelig måde - det kræver bare, at man lige lægger hovedet lidt i blød inden.