Plastik flaske med pumpe i brun fra PLINT - 0,5 l

Plastik flaske med pumpe, brun - 0,5 liter

PLINT
81-126-16

En dekorativ og enkel flaske i plast, som du kan opbevare din sæbe, shampoo, balsam eller håndsprit i. Mulighederne er mange. Uanset hvad du vælger at hælde i flasken, så garanterer vi at det ser pænt ud.
Flasken har en praktisk pumpe på toppen, så du nemt kan dosere indholdet.

42,00 kr.

Beskrivelse

Vil du gerne undgå et hav af forskellig emballage ved din køkkenvask eller på dit badeværelse, har du her den helt perfekte løsning for dig!
Du kan bruge flasken med alle former for sæbe, sprit, creme og saft - der er simpelthen ikke grænser for hvad du kan bruge denne flaske til.

Designet er helt simpelt, men den brune farve er lavet i lige den helt rigtige tone til at den blender smukt ind ved din køkkenvask.
På badeværelset er det oplagt at opbevare shampoo og balsam i den. Men du kan altså også bruge den til både håndcreme, håndsprit eller hvad du ellers har af flydende sager i dit bad. Vi tør godt love at du kan skære lidt ned på shampoo-forbruget med en dispenser flaske - særligt hvis du har børn, og de har for vane at hælde en halv flaske shampoo i håret ved hver vask.

Flasken er også godkendt til fødevarer. Det gør den til en dekorativ opbevaringsflaske for alverdens fødevarer i køkkenet. Er du glad for at lave dine egne sirupper, så er det virkelig nemt at dosere dem efterfølgende hvis du hælder siruppen på denne dispenser flaske. Ja du kan også uden problemer hælde indkøbt sirup på flasken. Har du flere slags sirup, så får du et mere ensartet udtryk i dit køkken ved at bruge ens flasker (og slipper for de ofte ikke særlig dekorative labels).
Pumpen klarer også både olie og eddike. Det kan være lidt nemmere at styre mængden af olien, ved at skulle trykke på pumpen frem for at hælde det ud.

Kort sagt, denne flaske kan bruges til væske, hvor det er fedt at kunne dosere med tryk på en pumpe i stedet for at hælde.

Flasken har det bedst når den opbevares ved stuetemperatur. Du må dog ikke udsætte den for temperaturer over 69° varme, da du kan risikere at plasten tager skade.
Af samme årsag tåler flasken ikke opvaskemaskine, ovn eller mikroovn - og det samme gør sig gældende for pumpen.
Rengøring er dog ikke noget problem. Du tager blot pumpen op af flasken og lader den ligge i blød i varmt sæbevand. Skyl pumpen grundigt bagefter, så du får al sæben væk - og pump gerne noget rent vand gennem den, så der ikke sidder rester i røret. Flasken vasker du blot af i hånden. Den kan fint dryp-tørre hvis ikke du vil tørre den af med et viskestykke.

Flasken kan indeholde 0,5 liter liter. Og den måler:
Højde: 18,5 cm
Diameter: 7 cm

Dekorér flasken med vores fede Dymo retro labels hvor du selv vælger teksten!

Produktoplysninger

Materiale
Plastik
Ovn
Nej
Opvaskemaskine
Nej
Mikroovn
Nej
Kapacitet
500 ml
Farve
Brun

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (2)