Plastik flaske med pumpe i brun - 0,5 liter - fra PLINT

Plastik flaske med pumpe, brun - 0,5 liter

Opbevar din sæbe, shampoo, balsam eller håndsprit i denne dekorative plastikflaske med pumpe. Mulighederne er mange. Uanset hvad du vælger at hælde i flasken, så garanterer vi at det ser pænt ud.

Skal flasken have dit eget, personlige præg? Så dekorér den med vores retro Dymo labels.

81-126-12
37,00 kr.
Inkl. moms

Beskrivelse

Vil du gerne undgå et hav af forskellig emballage ved din køkkenvask eller på dit badeværelse, er dette den perfekte løsning for dig!
Du kan bruge flasken med alle former for sæbe, sprit, saft - der er simpelthen ikke grænser for hvad du kan bruge denne flaske til.

Designet er helt simpelt, men den brune farve er lavet i lige den helt rigtige tone til at den blender smukt ind ved din køkkenvask. På badeværelset er det oplagt at opbevare shampoo og balsam i den. Men du kan altså også bruge den til både håndcreme, håndsprit eller hvad du ellers har af flydende sager.

Flasken er også godkendt til fødevarer. Så du kan også med fordel bruge den som olie dispenser, til sirup eller alle de andre væsker hvor det er praktisk at bruge en pumpe.
Du må dog ikke udsætte flasken for under 29° kulde og 69° varme, men alt der imellem er helt fint.
Rengøringen er nem, du vasker blot flasken op som vanligt og lader pumpen ligge i blød i varmt vand og skyller grundigt. Den tåler dog ikke opvaskemaskine.

Flasken kan indeholde 0,5 liter liter. Og den måler:
Højde: 18 cm
Diameter: 7 cm

Dekorér flasken med vores fede Dymo retro labels hvor du selv vælger teksten!

Produktoplysninger

Materiale
Plastik
Ovn
Nej
Opvaskemaskine
Nej
Mikroovn
Nej

Du vil eventuelt også synes om

Bedømmelse Anmeldelser (0)