EM77 Termokande i støvet grøn (1 L) fra Stelton

EM77 Termokande, grøn - 1 liter

En populær og stilren termokande fra Stelton, lavet i et flot skandanavisk design. Kanden har fået en flot støvet grøn farve og dens smarte vippeprop gør, at termokanden er nem at hælde af. Derudover medfølger der et skruelåg med kanden, så du nemt kan tage dine drikkevare med på farten. Termokanden kan indeholde helt op til 1 liter. 

125-125-02
499,00 kr.
Inkl. moms

Beskrivelse

Her finder du den kendte og meget populære termokande fra Stelton. En flot og stilren termokande i en støvet grøn farve, som er designet af den danske keramiker Erik Magnussen, og er lanceret i 2017 i forbindelse med at den originale EM77 termokande fyldte 40 år. EM77 Termokanderne er et af Stelton bedst sælgende produkter, hvilket er helt forståeligt, da den har fået den smarte patenterende vippeprop, som gør det nemt at hælde fra kanden. Udover vippeproppen medfølger og et skruelåg til termokanden, så du nemt kan tage den med på farten.

En smart og flot termokande, der kan rumme hele 1 liter. Den er både god til servering af kaffe og te til dine gæster, men kan også nemt tranporteres med på picnic, på stranden eller i skoven.

Mål
Bredde: 13,5 cm
Længde: 13,5 cm
Højde: 31 cm

Designer: Erik Magnussen 
Materiale: ABS og glasindsats
Produktserie: Classic
Volume: 1000 cm3

Produktoplysninger

Kapacitet
1000 ml

Bedømmelse Anmeldelser (0)