Pose af vaskbart papir i str X-Small i Sort fra UASHMAMA
Her kan du se målene på X-Small pose fra UASHMAMA
Posen i X-Small fra UASHMAMA kan bruges til bl.a. krydderier og små krydderurter
Pose af vaskbart papir i str X-Small i Sort fra UASHMAMA
Her kan du se målene på X-Small pose fra UASHMAMA
Posen i X-Small fra UASHMAMA kan bruges til bl.a. krydderier og små krydderurter

UASHMAMA Pose X-Small - Sort

UASHMAMA
129-66-09

Smart og meget anvendelig pose lavet af AGGO@ papir, der kan vaskes igen og igen!
Brug denne pose i køkkenet til krydderurter, krydderier og andet småt. Eller brug den på badeværelset til vatpinde, hårelastikker eller andet 'dims' du mangler en lille opbevaringspose til.

65,00 kr.

Beskrivelse

Denne her pose er en fantastisk anvendelig opbevaringsmulighed, der kan bruges til alverdens formål!
Den er helt oplagt at bruge i køkkenet til krydderier eller små krydderurter, der kan stå fremme uden at se kedelige ud. Men du kan også opbevare elastikker, poselukkere eller andet småt.

Posen er lavet af det fantastiske AGGO® papir, der er fremstillet i Italien. Papiret er lavet af cellulose fibre der er strukket igen og igen, og på den måde er blevet utrolig holdbart. Fibrene kommer fra FSC mærket træ, der kommer fra plantage.
Selvom det er papir, så er det behandlet så det både kan vaskes i hånden eller på skånevask i vaskemaskinen. Jo mere du vasker posen, jo mere 'krøllet' bliver den i looket. Det gør absolut ingenting, den får bare et mere råt look.
Det her er altså en pose der er skabt til de skandinaviske køkkener og som fås i et væld af farver og størrelser!

Posen er perfekt til alle formål

Selvom posen er lille, så er den simpelthen perfekt til opbevaring alverdens ting.
Udover at kunne bruges i køkkenet, så er den fed at have stående på badeværelset. Her kan den bruges til at opbevare vatpinde i eller vat-rondeller. Vll du gerne have dine hår-elastikker samlet, så er den også helt perfekt til det.
Men du kan også plante små kaktusser eller andre mini-planter i poserne. Det er en virkelig fin måde at gøre det hyggeligt på badeværelset på.

Mangler du en god måde at opbevare nøgler på? Så er det bare at sætte en pose på kommoden i entréen, for størrelsen er rigtig god til at lægge nøgler i. Den bliver ikke så uoverskuelig at du hele tiden skal stå og rode rundt for at finde dine nøgler - og så bliver de ikke væk, som de ellers godt kan når du bare lægger dem løst på kommoden.

Herhjemme bruges posen også i stuen til at sætte fjernbetjeninger ned i. Så er de samlet og de bliver ikke lagt (og forlagt) rundt omkring.

Mulighederne er altså uendelige og det er kun din egen fantasi der sætter grænsen.

Posen måler 5 x 5 x 12 cm

Produktoplysninger

Materiale
Papir
FSC
Ja
Vaskemaskine
Ja
Farve
Sort

Bedømmelse Anmeldelser (0)