Pose af vaskbart papir i str Small i Okker farve fra UASHMAMA
Her kan du se målene på Small pose fra UASHMAMA
Posen i Small fra UASHMAMA kan bruges som potteskjuler, til servietter eller når du skal servere brød.
Pose af vaskbart papir i str Small i Okker farve fra UASHMAMA
Her kan du se målene på Small pose fra UASHMAMA
Posen i Small fra UASHMAMA kan bruges som potteskjuler, til servietter eller når du skal servere brød.

UASHMAMA Pose Small - Ocra

UASHMAMA
129-66-44

Her har du en bæredygtig pose til opbevaring af alverdens ting! Den er fantastisk både i køkkenet, på badeværelset, i stuen eller hvor du nu lige mangler en fleksibel løsning til opbevaring.

De håndlavede poser fra Italien er lavet af fibre fra træ, som både tåler håndvask og skånevask i vaskemaskine. Du kan bruge dem igen og igen, og de er godkendt til fødevarer. Og så er de endda højst dekorative at pynte op med i dit hjem!

145,00 kr.

Beskrivelse

Her har du en fantastisk opbevaringsløsning til dig, der går op i bæredygtighed og design.
Denne pose ser måske ikke ud af meget, men du kan opbevare lige hvad hjertet begærer i den. Den er også godkendt til fødevarer, så det er faktisk kun din fantasi der sætter grænser for hvor den kan bruges henne.

UASHMAMA har lavet det lækre AGGO® papir, der er produceret af cellulose fibre. Disse fibre kommer fra FSC mærket træ, der er dyrket på plantage. For at gøre materialet holdbart - og vaskbart! - er fibrene blevet strukket igen og igen. Det giver en yderst slidstærk pose, der tåler både håndvask og skånevask i vaskemaskinen. Jo mere du vasker posen, jo mere 'krøllet' look viæ den få. Det gør den bare mere rå og lækker at se på.

Brug posen til lige hvad du ønsker

Posen er oplagt som opbevaring i køkkenet. Du kan bruge den som løgpose, til urtepotter eller til klude ved siden af vasken. Den er også en dekorativ måde at opbevare dit bestik på.
Men også i badeværelset er den helt genial. Du kan lave et pose til hver familiemedlem, hvor diverse cremer og børster kan bo. Eller du kan inddele det mere i tema, og f.eks. sætte poserne ned i en skuffe så det er nemt at få overblik over hvad der hører til hvor.

Det smarte er at du kan rulle posen ned til passende højde. Du behøver altså ikke have posen stående i sin fulde højde, men kan nemt gøre den halvt så høj.
Det gør den genial også andre steder i dit hjem, f.eks. i entreen til at holde styr på alt det du skal have med ud af døren.

Posen måler 12 x 12 x 25 cm

Produktoplysninger

Materiale
Papir
FSC
Ja
Vaskemaskine
Ja
Farve
Gul

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)