• -10%
Pose af vaskbart papir i str X-Large i Grå fra UASHMAMA
Her kan du se målene på X-Large pose fra UASHMAMA
Pose af vaskbart papir i str X-Large i Grå fra UASHMAMA
Her kan du se målene på X-Large pose fra UASHMAMA

UASHMAMA Pose X-Large - Grå

UASHMAMA
129-66-120

I denne store opbevaringspose fra UASHAMA, har du plads til de lidt større ting der skal gemmes pænt væk. Brug dem til at holde styr på vintertøjet i kælderen eller opbevar dine sko på en dekorativ måde. I soveværelset er det genialt at kunne sortere t-shirts i farver eller bruge dem til strømper. Og på badeværelset er det nemt af samle alle dine cremer på en lækker måde, ved at rulle kanten ned.

Kort sagt, du kan bruge denne pose til at opbevare alt fra dit hjem i. Der er faktisk ikke det du ikke kan bruge posen til. Og med 21 farver at vælge mellem, er der helt sikkert også en pose for dig.

337,50 kr. 375,00 kr. -37,50 kr.

Beskrivelse

Vil du også gerne have et lækkert overblik over dine ting, på en yderst fleksibel måde - så skal du kigge nærmere på disse lækre papirsposer fra UASHMAMA. De er lavet af det bæredygtige AGGO® papir fra Italien. Papiret er fremstillet af cellulose fibre, der er strukket igen og igen. Fibrene kommer fra FSC mærket plantage træ og er yderst holdbart.

Posen i X-Large kan rumme det meste. Men da det er en pose, er den virkelig nem at ændre størrelsen på. Du kan nemlig nemt rulle kanterne ned så posen bliver lavere, eller rulle dem op igen og udnytte posens fulde højde. Eller noget lige midt imellem, alt efter dit behov. Så bliver det ikke meget nemmere at bruge samme pose til forskellige ting.

At holde posen pæn og ren, er virkelig nemt. Den tåler nemlig håndvask og skånevask i vaskemaskinen. Ja, også selvom den er lavet af papir. Det er virkelig sejt!
Ydermere er posen håndsyet af familievirksomheden i Lucca, Italien.

Nem opbevaring af alle husets ting

Når mulighederne for opbevaring er uendelige, så kan det være svært at se skoven for bare træer. Så her kommer lige et par hurtige tips til at anvende disse fantastiske poser:

 • Skab overblik i håndklædeskabet med poser i forskellige farver.
  Poserne har en rigtig god størrelse til at opbevare bl.a. håndklæder i. Og lidt mere dekorativt end blot at stable dem i et skab eller en skuffe. Her har vi poser i forskellige farver, der matcher håndklæder. Og så kan de stå fremme på hylden og se lidt lækre ud, fremfor at vores bunker af håndklæder ligger til frit skue.

 • Få nemt overblik over cremer og andre toiletsager
  Du kan rulle kanten på posen ned, så den passer i højden og stille alle dine tuber og flasker ned i posen. Det giver et lækkert overblik over alt det du har. Og nemmere at få fat på end at skulle rode rundt i en skuffe.
 • Stil dine køkkenredskaber frem på køkkenbordet
  Det ser bare lækkert ud, når dine grydeskeer, piskeris og andre køkkenredskaber står fremme - og så er de tilmed nemmere at få fat i. Fordi du selv kan justere højden på posen, er det ikke så vigtigt om det er lange eller korte redskaber du har. Det hele passer lige ned i.
 • Organisér lys og servietter på en dekorativ måde
  De kan stå fremme på spisebordet eller stå på en hylde. Men det er genialt at bruge disse poser til opbevaring af lys og servietter, da du så altid har dem lige ved hånden.

X-Large posen måler 24 x 24 x 70 cm

Produktoplysninger

Materiale
Papir
FSC
Ja
Vaskemaskine
Ja
Farve
Grå

Bedømmelse Anmeldelser (0)