• Økologisk
Den lækre vidundersalve No. 1 med vejbred fra danske Vølve

Vidundersalve No. 1 med vejbred

Vølve
132-140-02

En ægte vidundersalve fra Vølve. Vidundersalve No. 1 med vejbred fugter huden, når den trænger til pleje.

225,00 kr.

Beskrivelse

Denne skønne vidundersalve fra Vølve, udretter virkelig mirakler, for dig som vil give din hud ekstra pleje. Når du først får prøvet dette skønne produkt, kan du slet ikke leve uden det. Vidundersalve No. 1 med vejbred fugter og heler huden. Salven går ind og genopbygger og afbalancerer huden. Den tilføjer intensiv fugt og virker helende, på selv meget tør og irriteret hud.

Vidundersalven egner sig til alle hudtyper.

Egenskaber
Vidundersalven har mange formål. Den kan bruges som håndcreme, fodcreme, ru albuer og tør, eller irriteret hud på kroppen. Du kan endda bruge salven til hårspidserne, neglebånd og som øjenvippecreme. Der er nærmest ikke det sted på kroppen, denne vidundersalve ikke kan pleje din krop.

Anvendelse
Vidundersalve No. 1. kan bruges alle steder på kroppen - også på læberne og i ansigtet. Brug salven dér hvor huden er særligt udsat f.eks. på hænderne og på kinderne om vinteren. Brug også salven på fødderne, hvis du døjer med sprukne hæle, eller for at blødgøre hård hud.

Tip: Brug en lille smule Vidundersalve No. 1 i hårspidserne. Dette trick sørger for at samle håret, så det ikke bliver flyvsk, eller elektrisk.

Ingredienser
Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*
Cera Alba (bivoks*)
Brassica Campestris oleifera oil (rapsolie)*
Lanolin*
Cinnamomum Camphora Oil (kamfer)
Plantago Lanceolata Extract (vejbredsekstrakt)*

*= Økologiske ingredienser

Produktoplysninger

Mærkning
Økologisk
Økologisk
Ja
Indhold
60 ml
Land
Danmark

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)