• Økologisk
Vidundersalve No. 2 med rosenknopper fra Vølve

Vidundersalve No. 2 med rosenknopper

Vølve
132-140-03

En ægte vidundersalve fra Vølve. Vidundersalve No. 2 med rosenknopper er udviklet til at pleje huden, netop dér hvor den er mest udsat.

225,00 kr.

Beskrivelse

Denne skønne vidundersalve fra Vølve, udretter virkelig mirakler, for dig som vil forkæle, og give din hud den ekstra pleje, den fortjener. Når du først får prøvet dette skønne produkt, kan du slet ikke leve uden. Vidundersalven No. 2 med rosenknopper plejer huden, hvor den er mest udsat. Rosen har den naturlige antispetiske virkning, og fremskynder altså heling af huden. Derudover bekæmper salven urenheder, og så dufter den altså himmelsk af roser.

Vidundersalve No. 2 egner sig til alle hudtyper.

Egenskaber
Vidundersalven har mange formål. Den kan bruges som håndcreme, fodcreme, til ru albuer og tør, eller irriteret hud på kroppen. Du kan endda bruge salven til hårspidserne, neglebånd og som øjenvippecreme. Der er nærmest ikke det sted på kroppen, denne vidundersalve ikke kan pleje din krop. Derudover har salven den effekt, at den styrker og løfter huden, hvorved den modvirker tab af fasthed, og rynker. Vidundersalve No. 2 er altså yderst velegnet til tør hud og sprukne blodklar og sår.

Anvendelse
Vidundersalve No. 2. kan bruges alle steder på kroppen. Du kan særligt bruge salven dér, hvor huden trænger til ekstra pleje f.eks. tørre hænder, knæ, albuer og hæle. Salven er også effektiv på hudafskrabninger, sprukne blodkar o.lign.

Tip: Brug Vidundersalve No. 2. hvis du skal give, eller modtage massage. Det er den super lækker til.

Ingredienser
Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*
Cera Alba (bivoks*)
Brassica Campestris oleifera oil (rapsolie)*
Lanolin*
Rosa Gallica (rosenknopper)*
Rosa camina oil*

*= Økologiske ingredienser

Produktoplysninger

Økologisk
Ja
Vegansk
Ja
Indhold
60 ml
Land
Danmark

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)