Mixere

Hvis du elsker eksotiske cocktails eller bare spændende drikke i det hele taget, så vil du glæde dig over vores luksuriøse udvalg af interessante mixere. Her finder du, hvad du har brug for af lækre sirupper, special-sodavand og ting til den skønneste varme gløgg, så du så let som ingenting kan mixe de herligste cocktails og andre spændende drikke til dig selv, din bedre halvdel og de sødeste venner og veninder. Se hele herligheden nedenfor.

Viser 1-24 af 63 element(er)

Hvis du er vant til at handle i NORU, ved du helt sikkert, at vidunderlige cocktails i smukke glas og spændende og lidt eksklusive kolde og varme drikke, som er baseret på råvarer af god kvalitet, er en del af vores herlige univers. Vi elsker alt dét, der er er luksuspræget og af god kvalitet. Og vi elsker også det, som i videst muligt omfang er baseret på naturlige ingredienser, er økologisk og er produceret bæredygtigt - altså skønne produkter som giver mening på mange planer! Vi kalder det "hverdagsluksus"! Og vores mixere er netop dette - skøn smagstilsætning til dine festlige coctails, fantastiske sirupper til både drikke, kager og desserter, og alt hvad du skal bruge til at fremtrylle herlig rød eller hvid gløgg til venner og familie gennem hele vinterhalvåret. Gode kvalitetsprodukter, som vi selv elsker, og som gør både hverdag og fest lidt sjovere...

Hvad er mixere egentlig?

I vores terminologi er en "mixer" en almindeligvis (men ikke altid) alkoholfri og ofte sød smagsgiver til spændende drikke. Den kan bruges både til lækre varme og kolde spiritusbaserede cocktails og til de helt alkoholfri drikke, som skal være noget for sig selv og af en særlig kvalitet. Derudover kan mange af dem også indtages, som de er, eller eksempelvis bruges i eller sammen med desserter, pandekager og dejligt hjemmebag.

Mixere kommer i virkelig mange udgaver af meget svingende kvalitet. Så kig dig godt for, når du investerer i lækre kaffe- og frugtsirupper og særligt gode vand til weekendens sammenkomster. Den gode kvalitet er nemlig afgørende for smagen. De mixere, som du finder her på siden, er simpelthen de bedste, vi kan opdrive. Vi har selv testet dem (vi har det sjovt hos NORU...) og kan derfor til fulde stå inde for dem. Vil du gerne sikre dig, at de egner sig præcis til dine formål, eller vil du gerne vide, præcis hvad de er fremstillet af, så sørg for inden bestilling at klikke dig ind på de enkelte produkter for at få al den information, du har brug for.

Søde sirupper

Her på siden finder du både delikate frugtsirupper og helt fantastiske kaffesirupper - som dog også kan bruges til meget andet end lige kaffe. Det samme gælder vores lækre frugtsirupper.

Frugtsirupper

Alle vores frugtsirupper er baseret på enten frugt eller bær. Her er tale om virkelig koncentreret og delikat frugtsmag og masser af sødme, som tilfører dine cocktails og desserter spændende aroma og vidunderlig sødme. Brug frugtsirupperne i interessante kolde og varme drikke, der skal være noget særligt. Dryp dem over kagen eller de nybagte pandekager eller vafler. Og vend dem i flødeskummet til din dessert eller i cremen til din hjemmebaksede lagkage. Det smager ganske enkelt helt vidunderligt!

Kaffesirupper

Kaffesirupperne er almindeligvis med netop de krydderier - eksempelvis vanilje, karamel eller hasselnød - som går særligt godt med kaffe og f.eks. kakao. Der er dog ingen regler for, hvordan de må bruges, og de fungerer ligesom de herlige frugtsirupper også som vidunderlige smagsgivere til både dejlige cocktails, i lækre desserter, over is, i kageglasur og -creme og over eksempelvis hjemmebagte vafler og i flødeskum. Det er i sandhed kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan du kan bruge disse skønne sirupper.

Særlige sodavand

Når du skal bruge sodavand til dine drinks, så er det nærliggende lige at gribe et par flasker light-sodavand i discountsupermarkedet på vejen hjem fra arbejde eller studie. Det er billigt, men...det er ikke særlig godt! Så er det sagt. For sådan er det jo: Prisen har det med at afspejle kvaliteten. Har du det som os i NORU, så holder du af velsmag og kvalitet - og det får man bare ikke med hverken lightsodavand eller med produkter, der primært er baseret på kunstige smags- og aromastoffer, mærkelige konserveringsmidler, masser af e-numre og mystisk sødme, der kommer fra kunstige sødemidler. Vil du lave skønne drinks i høj kvalitet og med masser af god smag, så led i stedet efter sodavand, som kan andet og mere end discount- og lightprodukterne.

Vores sodavandsmixere er ikke som de fleste! Vi taler her først og fremmest om sodavand med helt særlig smag og i virkelig god kvalitet. Det er blandt disse, du finder luksus-cola, helt fantastisk Ginger Ale og særlige tonicvand med stor smag og til meget fair priser. Så kan du lide at servere iskolde drinks af høj kvalitet, vil vi til hver en tid anbefale dig at kigge nærmere på disse mixere - de kan altså noget!

Vores lækre sodavandsmixere kan naturligvis drikkes helt som de er - og gerne med masser af is og påske et pift frisk citronsaft. Du kan dog også mixe dem med din yndlingsspiritus - f.eks. til delikate longdrinks af helt særlig kvalitet. Eller hvad med fra tid til anden at forkæle ungerne (og dig selv) med en gammeldags amerikansk is-klassiker som "Ice Cream Soda"? Uanset om du er hjemmevant eller nybegynder i køkkenet, er denne super let og tager maksimalt et par minutter at lave. Og så er den både læskende og slukker hurtigt sliktrangen på én og samme tid:

Fyld et højt glas med vanillieis og hæld derefter eksempelvis Madagascan Cola, Ginger Ale eller din yndlings-tonicvand over. Stik derefter to sugerør og en isske i glasset og servér. Nemmere bliver det ikke, og de fleste unger elsker denne forrygende gammeldags amerikanske dessertting. Det samme gør vi, der er "ekstra" voksne og som endnu husker Magasins skønne Ice Cream Sodaer i 1970'erne. Hvis du er for ung til at kende denne herlige isdessert, så prøv den en dag, hvor du har brug for lidt intens selvforkælelse...

Geniale gløggprodukter

Hos NORU banker vores hjerter for alt, hvad der kan trylle forkælelse, let luksus og ekstra glæde ind i dagligdagen - både sommer og vinter. Til dette hører vores helt særlige gløgg-produkter, der både omfatter lækker færdigblandet gløgg, ekstrakter af høj kvalitet og ikke mindst helt særlige krydderiblandinger til din hjemmelavede gløgg til familie og venner. Og er du til eksklusiv gløgg med særlig styrke og smag fra eksempelvis vidunderlig rom og velsmagende portvin, så kan du naturligvis også bestille dette her i shoppen! Det samme gælder den gode vin, så du kan få hele herligheden leveret samlet lige til din hoveddør.

Vores alkoholfri gløggekstrakter og -krydderiblandinger kan forresten også anvendes til andre varme drikke, hvis du godt kan lide en snert af den krydrede smag af jul i disse. Det kan eksempelvis være i te, i toddy eller i dejlig varm kakao. Og så kan krydderierne naturligvis også anvendes i "børnegløgg" - altså i helt alkoholfri gløgg, som er baseret på solbær-, æble- eller hyldeblomstsaft samt gode julekrydderier.

Hvis du - ligesom os i NORU - elsker lidt ekstra luksus i dagligdagen og masser af prikker over i'erne i weekenden og ved festlige lejligheder, så giver det virkelig god mening at udvælge dig produkter, som kan en lille smule mere end normalt. Sådan er det med vores mixere!