Lys

Lys skal der til - både udenfor og indenfor hjemmets fire vægge. Her finder du vores fantastiske udvalg af både stearinlys, duftlys og helt fantastiske lanterner, som ikke alene er flotte og anvendelige til at skabe masser af hygge og varme, men som også egner sig virkelig godt som eksempelvis værtindegaver.

Viser 1-24 af 97 element(er)

Vil du skabe hyggelig stemning derhjemme, er stearinlys uundværlige. Hos NORU finder du de skønneste produkter, der er fremstillet til at skabe afslappende stemning. Er du på udkig efter romantisk tilbehør, kan både blok- og duftlys være det rette valg. De massive bloklys har en brændetid på op til 40 timer, så du kan få glæde af dem over flere aftener.

Køb smukke lanterner og dekorér hjemmet

Lanterner er blevet populært tilbehør til boligindretning. Du kan pynte op med lanterner både i hjemmet og udenfor, afhængig af hvilke udgaver du vælger.

Lanterner bruges i stigende omfang indenfor, hvor de kan bruges enkeltvist eller som samlesæt. Fremfor at have lamper tændt kan du skabe den mest idylliske og romantiske stemning med lanterner. De moderne udgaver er lavet af messing og flettet bambus. De kan stilles op i smukke dekorationer på et bord eller i vindueskarmen.

Lanterner er personligt og alsidigt tilbehør. Du kan mixe og matche forskellige produkter og lade dem indgå i en fin opstilling sammen med billeder eller flotte vaser. Er du til de klassiske udgaver i glas, finder du dem i forskellige røgfarvede designs. De levende lys får et unik look og skaber en særlig stemning, når de forskønner hjemmet med beroligende farver.

Duftlys til wellness, romantik og afslapning

Elsker du at forkæle dig selv med en aften i badekarret? Eller hører du til de mange danskere, der dyrker yoga eller laver mindfulness flere gange om ugen? Med duftlys hjælpes du til at komme ned i gear. Du kan vælge dufte, som passer til dine ønsker og præferencer for aroma. Ved at vælge produkter i høj kvalitet, får du duftlys, der er fremstillet med 3 væger, og som har en lang brændetid. Der efterlades en vidunderlig duft i hele hjemmet, når du har haft enten én eller alle væger tændt i et stykke tid. Det kan blandt andet være rosenduft eller aroma af fri natur.

Når kæresten eller ægtefællen skal overraskes med en lækker aften med kvalitetstid, er duftlys et godt valg af tilbehør enten på badeværelset, i stuen eller i soveværelset.

Det er værd at købe dem i høj kvalitet. De udskiller ikke skadelige stoffer, og deres aroma er afbalanceret og harmonisk, så der skabes en skøn oplevelse i stuen, på badeværelset eller i soveværelset.

Lav den skønneste værtindegave med stearinlys

Skal veninden, datteren eller din mor forkæles med en værdifuld og personlig værtindegave, kan du lave din helt egen foræring til hende. Din gave kan bestå af et mix af produkter til boligen, som hun med sikkerhed vil sætte pris på og anvende. Det kan være bloklys eller stager, som hun kan dekorere et eller flere rum med.

Det kan være en god idé at supplere din foræring med ”klæbepuder”. Disse muliggør, at din veninde, datter eller mor kan bruge forskellige lys i stagerne eller lanternerne. Klædepuderne er nemme at bruge, og de skaber høj brandsikkerhed.

Du kan også vælge at bruge en LED lyskæde som dekoration og fyld i en lanterne, der bruges som kærlig værtindegave.