Vinpose i bæredygtig papir fra UASHMAMA - Natural

Vinpose - Natural

UASHMAMA
129-77-01

Flot og praktisk vinpose, der køler dine drikkevarer ned. Smart håndtag, så du nemt kan have posen med på farten. Kan bruges til alverdens forskellige drikkevarer - fås i mange forskellige farver.
Lavet af bæredygtigt papir, der er godkendt til fødevarer.

OBS: Køle element skal købes seperat

339,00 kr.

Beskrivelse

Det har aldrig været nemmere at have kold vin - og lemonade, sodavand og andre drikkevarer - med på tur!
Med denne fantastiske vinpose fra UASHMAMA, kan du holde drikkevarerne kolde på en fin måde. Posen i sig selv er dekorativ og lækker at se på. Den er lavet i det bæredygtige AGGO® papir, der er cellulose fibre fra FSC mærket træ. Disse fibre er nænsomt forarbejdet til et stærkt materiale, der både kan tåle håndvask og skånevask i din vaskemaskine!

Nede i posen er der plads til køle element. Du kan enten bruge det smarte køle-element fra UASHMAMA - eller et hvilket som helst andet. Det er en fordel hvis køle elementet er fleksibelt, så det kan ligge hele vejen rundt i kanten af posen. Men det går altså også med de helt klassiske køle elementer, hvis det er hvad der er i huset.

Remmen på posen er lavet i læder, og er syet godt på så du uden problemer kan bære rundt på din vin, sodavand, champagne eller hvad du nu skal drikke.
Posen kan 'krølles ned' så du kan vise hvad der er af gode sager indeni. Og den er sådan helt generelt vældig dekorativ at bruge som vinkøler!

Du kan også bruge posen som gavepose til en lækker flaske vin eller bobler. Det er altid en rigtig god gaveidé at give en gaveindpakning der kan bruges igen og igen.

Mål:
Højde: 27 cm
Bredde: 10 cm

Produktoplysninger

Materiale
Læder
Papir
Farve
Natur
Højde
27 cm

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)