Clipper Kaffe

Her finder du mange lækre kaffer fra Clipper. Alle kafferne er Fairtrade-mærkede og økologi-certificerede.

Clipper laver også super lækre kaffer

Clipper er i Danmark måske mest kendt for sine lækre teer, men det er ærgerligt, for virksomheden laver skam også virkelig lækker kaffe! Og du finder både malet kaffe til din kaffemaskine, til stempelkanden og til "gammeldags" kaffebrygning med tragt og filter og instant kaffe til de stunder, hvor du bare ikke orker at brygge kaffe på den langsomme måde - og til når du er på farten.

Økologi & Fairtrade

Hver eneste af Clippers lækre kaffevarianter er blevet til gennem helt naturlige processer, og de er alle lavet på fairtrade-mærkede kaffebønner! Det betyder meget kort fortalt, at kafferne både er dyrket uden brug af giftige sprøjtemidler og produceres og handles på vilkår, der stiller særlige krav til både miljømæssige, sociale og økonomiske vilkår. F.eks. skal håndtering af affald ske på forsvarlig vis, der skal være fokus på ressourceforbrug, og biodiversitet og dyreliv skal beskyttes, så vidt som muligt. Kaffebønderne sikres faste minimumspriser og modtager desuden et såkaldt udviklingstillæg, som kan bruges til eksempelvis forbedring af dyrkningsmetoder eller omlægning af produktionen til økologi eller eksempelvis til studielegater, uddannelse eller andet givende, som både her og nu og på sigt kan være med til at hæve levestandarden i lokalsamfundet.

Et af resultaterne af de særlige Fairtrade-krav er, at kaffebønnerne har en langt højere kvalitet end konventionelt dyrkede bønner, og dermed får bønderne også en højere pris for deres produkter. Udover de indlysende fordele derved, giver dette også kaffebønderne mulighed for at skabe en bedre fremtid - med alt, hvad dette nu indebærer - for både sig selv, deres familier, de ansatte og lokalområdet som helhed.

Super delikate kaffer

Hos NORU kan du få både skøn malet kaffe og forskellige virkelig delikate instant kaffer med og uden koffein fra Clipper. De koffeinfri varianter kan du endda drikke hele døgnet - også lige inden sengetid - uden risiko for ikke at kunne falde i søvn på grund af koffeinindholdet.

Smart instant kaffe

Clippers instant kaffer er i sandhed noget for sig! De er i overvejende grad fremstillet af økologisk Fairtrade Arabica-kaffe, som er dyrket forskellige steder i verden og er plukket, ristet og frysetørret helt uden nogen som helst brug af kemikalier og giftstoffer. Hos Noru kan du endda få instant kaffer fra Clipper, som både er koffein- og kemikaliefri!

De skønne instant kaffer fra Clipper er ikke alene god og velsmagende kaffe, men også kaffe med indbygget ansvar for mennesker og miljø!

Brug instant kafferne, når du bare ikke orker at vente på, at stempelkandekaffen skal trække, når du ikke gider slowbrew eller når kaffemaskinen driller. Instant kaffe er simpelthen så let at have med at gøre - der kræves blot en kop eller et krus, en teske og frisk nykogt vand.

Hav for en sikkerheds skyld en god instant kaffe fra Clipper i skrivebordsskuffen på arbejdet, og tag en instant kaffe og en termokande nykogt vand med på ture, når det skal være så let som overhovedet muligt at lave sig en god kop kaffe. Men bliv ikke overrasket, hvis det viser sig, at du simpelthen kun gider lave instant kaffe fremover! Instant kafferne fra Clipper smager nemlig skønt!

Lækker malet kaffe

Hos NORU kan du fra Clipper få både almindelig og koffeinfri malet kaffe! Begge slags udmærker sig ved at være helt vidunderlig, mørkristet, malet kaffe, som har virkelig god dybde og intens aroma. De er særligt gode til kaffe, som gerne må smage af noget! Brug dem f.eks. til stærk Espresso, cremet Café Latte, herlig Café Americano og virkelig lækker Cappuchino.

Du skal i øvrigt også vide, at koffeinen i den koffeinfri kaffe alene er trukket ud af kaffen uden brug af kemikalier af nogen art! Og de malede kaffer kan naturligvis bruges til både kaffemaskiner, stempelkander og slowbrew-udstyr.

Se NORU's forskellige herlige varianter af Clipper kaffe nedenfor - der er helt sikkert også en til lige netop din smag!