Olivengrønt Wave glas fra Anna Von Lipa

Wave Glas - Olivengrøn

Anna von Lipa
91-104-11

Flot mundblæst krystalglas fra Anna von Lipa. Glasset har fået de smukke bløde bølgende former, som giver det elegance og et særligt roligt design. Her finder du glasset i den lækre olivengrønne farve.

Glassene er mundblæst og derfor vil farverne falde forskelligt ud glas for glas, tykkelsen kan variere og luftbobler kan forekomme - dette er ikke reklamation, men et tegn på glassets unika og at glasset er mundblæst.

Beskrivelse

Smukke mundblæste krystalglas fra Anna von Lipa. Disse unikke håndlavede og meget populære Wave glas, har fået den smukkeste grønne farve - olivengrøn. Navnet 'Wave' kommer fra det smukke bløde bølgende mønster på glasset. Et mønster der giver glasset elegance og friskhed at se på. Krystalglasset er lavet af genbrugs glas og kan indeholde 250 ml.

Produktionen af glasset

Da glassene er mundblæste er hvert glas unikt. Derfor vil farverne falde forskelligt ud glas for glas, tykkelsen kan varierer og luftbobler kan forekomme. Glassene blæses nemlig i flere lag, hvorfor der ofte skabes små luftbobler mellem lagene. Dette kendetegner blot, at glasset er håndlavet. Luftbobler i glasset er derfor ikke en fejl, men et tegn på kvalitet. Krystalglasset er skabt uden bly, som gør det fødevaregodkendt og dermed både kan bruges som drikkeglas eller til servering af mad - såsom desserter.

Anna von Lipa's Wave serie er produceret i Tjekkiet, af krystal-eksperter. I produktionen af krystalserien er det specielle vand og sand en særlig ingrediens. Til hvert produkt producerer en snedker en træform, så den ønskede størrelse og mønster for produktet opnås. Hvert produkt skal i gennem en lang række af led i sin produktion. Den lange proces, som det er at producere hvert produkt i krystalserien, ses og opleves så snart du får produkterne i hånden. Derfor koster et mundblæst krystalglas, lidt mere end et masseproduceret glas, og leveringen kan også nemmere varierer.

Krystalglassene fra Anna von Lipa kan både stå alene, men er også meget flotte at blande på kryds og tværs, af de mange smukke glasserier og farver. Du finder hele vores sortiment fra Anna von Lipa her.

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Indhold
250 ml
Farve
Grøn
Diameter
7 cm
Højde
9,5 cm

Vedhæftninger

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)