Splash glas i multi farvet fra Anna Von Lipa

Splash Glas - multi-full

Anna von Lipa
91-104-65

Flot mundblæst krystalglas fra Anna von Lipa. Glasset er lavet i klar krystal med ovalspots i mange smukke farver. Spalsh glasset er lavet med en særlig sprøjte teknisk, som giver det smukke design.

Glasset er mundblæst og derfor vil farverne falde forskelligt ud glas for glas, tykkelsen kan variere og luftbobler kan forekomme - dette er ikke reklamation, men et tegn på glassets unika og at glasset er mundblæst.

150,00 kr.

Beskrivelse

Smukke mundblæste krystalglas fra Anna von Lipa. Disse unikke håndlavede og meget populære Splash glas, er lavet i klar krystal med ovalspots. Glassene har fået det smukke abstrakte mønster i en masse smukke farve. 

Splash glassets design er et møde af tjekkisk glaskunst og et dansk livsglad design. Det smukke mønster er skabt ved hjælp af en speciel teknik, hvor farverne sprøjtes på glasset. Et møde mellem to kunstarter, som danner et perfekt festligt krystalglas til hjemmet, som helt sikkert fanger øjet.

Da glassene er mundblæste er hvert glas unikt. Derfor vil farverne falde forskelligt ud glas for glas, tykkelsen kan varierer og luftbobler kan forekomme. Glas blæses nemlig i flere lag, hvorfor der ofte skabes små luftbobler mellem lagene, som dermed blot kendetegner at glasset er håndlavet. Luftbobler i glasset er derfor ikke en fejl, men et tegn på kvalitet. Krystalglasset er skabt uden bly, som gør det fødevaregodkendt og dermed både kan bruges som drikkeglas eller til servering af mad - såsom desserter.

Anna von Lipa's Splash serie er produceret i Tjekkiet, af glasværker der er specialiseret i mundblæste glas. I produktionen af krystalserien er det specielle vand og sand en særlig ingrediens. Til hvert produkt producerer en snedker en træform, så den ønskede størrelse og mønster for produktet opnås. Hvert produkt skal i gennem en lang række af led i sin produktion. Den lange proces, som det er at producere hvert produkt i krystalserien, ses og opleves så snart du får produkterne i hånden. Derfor koster et mundblæst krystalglas, lidt mere end et masseproduceret glas, og leveringen kan også nemmere varierer.

Krystalglassene fra Anna von Lipa kan både stå alene, men er også meget flotte at blande på kryds og tværs, af de mange smukke glasserier og farver. Du finder hele vores udvalg her fra Anna von Lipa her.

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Indhold
250 ml
Diameter
7 cm
Højde
9,5 cm

Vedhæftninger

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)