Swirl kande (2 liter) i rosa fra Anna von Lipa

Swirl Kande - Rosa (2L)

Anna von Lipa
91-105-17

En smuk mundblæst krystalglas kande fra Anna von Lipa. Swirl kanden har samme twistede look som Swirl glassene og kan indeholde 2 liter. En populær kande der pynter i langt de fleste hjem.

Kanden er mundblæst og derfor vil farverne falde forskelligt ud kande for kande, tykkelsen kan variere og luftbobler kan forekomme - dette er ikke reklamation, men et tegn på kandens unika og at den er mundblæst.

Beskrivelse

Her finder du den smukke og meget populære kande fra Anna Von Lipa, nemlig Swirl Kanden. Kanden er lavet i krystal glas, og er mundblæst i genanvendeligt glas, og så har det fået den utroligt smukke lilla farve. Kanden har med sit fine swirl mønster, fået et lækkert og elegant udtryk, hvor mønsteret snor sig langs kanden. En dejlig stor kande der kan rumme hele 2 liter.

Da kanden er håndlavet er hver kande du finder unik. Kandens smukke farve, form, mønster og tykkelse kan varierer pg luftbobler kan nemt forekomme i kanden. Glas kanden blæses nemlig i fire lag, hvor der mellem lagene ofte skabes luftbobler - dette ses derfor ikke som en fejl i kanden, men som et unika der gør kanden til sin egen. Krystalkanden er skabt uden bly, som gør det fødevaregodkendt og dermed kan bruges som hældekande.

Kanden er mundblæst af profesionelle glaspustere i Bøhmen i Tjekkiet. I produktionen af alle Anna Von Lipas krystal serier, er det specielle vand og sand en særlig ingrediens. Til hvert enkelt produkt bliver der lavet træform af en snedker, så den ønskede størrelse og mønster for produktet opnås. Hvert produkt skal i gennem en lang række led i sin produktion. Den lange proces, for hvert produkt i krystalserien, ses og opleves så snart du får produkterne i hånden. Derfor koster en mundblæst krystalkande, ofte lidt mere end et masseproduceret kande, og leveringstiden vil derfor også varierer, fra gang til gang.

Krystalkanden fra Anna von Lipa er rigtig flot at sætte sammen med hendes krystalglas. Du finder hele vores sortiment fra Anna von Lipa her.

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Kapacitet
2 liter
Farve
Lyserød
Diameter
15 cm
Højde
21 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)