BIG WAFFLE Rondeller i Clay (4 stk) fra The Organic Company

BIG WAFFLE Rondeller, Clay - 4 stk.

The Organic Company
97-139-12

En skønt lille sæt med rondeller i en lækker ler farve. BIG WAFFLE rondeller fra The Organic Company, har en høj sugeevne, og har en høj kvalitet. Rondellerne er endda 100% GOTS certificeret økologisk bomuld. Rondellerne er perfekte til at fjerne make-up, eller til at rense huden med om aftenen. Rondellerne kommer i en fin pakke med 4 stk. i 2 forskellige størrelser. Læs mere om de lækre rondeller længere nede på siden.

Beskrivelse

Her får du 4 lækre rondeller, som er lavet i 100% GOTS certificeret lækkert økologisk bomuld. De skønne detaljer på rondellerne, og den høje kvalitet gør, at du aldrig kommer til at lægge dem fra dig igen. BIG WAFFLE rondellerne er fra The Organic Company, og har et smukt vaffel-væv, der gør, at de har et anderledes, men virkeligt lækkert Nordisk look.

BIG WAFFLE rondellerne fra The Organic Company har en lækker brun ler farve - Clay og nogle rigtigt fine størrelser, der ligger perfekt i hånden, når du skal til at fjerne make-up inden du går i seng. Det særprægede ved rondellerne fra The Organic Company er, at de er lavet af overskudsstof fra håndklædeproduktionen, så der altså intet stof er gået til spilde. Og, da rondellerne er lavet af bomuld, betyder det, at du kan bruge dem igen, og igen. I stedet for at smide dem ud, som med vatrondeller.

Størrelse
Sæt med 4 stk fine rondeller:
2x kvadratiske 8 x 8 cm.
2x ovale 7 x 11 cm.

Produktoplysninger

Materiale
Bomuld
Farve
Brun
GOTS-certificeret
Ja

Bedømmelse Anmeldelser (0)