Danish Summer Big Drops glas (250 ml) i klar krystal fra Kodanska

Danish Summer Big Drops Glas - Clear

Skønt vandglas der er rart at holde i hånden med stort dråbe mønster på. Dekorativt og smukt - perfekt når du gerne vil dække op til lækker middag. Kan nemt mikses med glas i andre farver - en skøn måde at bringe lidt liv til middagsbordet på.

Perfekt som gaveidé til fødselsdage, jul og bryllupper.

Beskrivelse

Her får du et klassisk vandglas, der er alt andet end klassisk!
Glasset er lavet med det smukke regndråbe mønster, som Kodanska er kendt for. Men her er dråberne større og sidder udenpå glasset. Det giver et virkelig skønt spil i glasset og et lækkert farvespil når der er væske i glasset.

Du kan naturligvis bruge glasset som vandglas, når du dækker op til middag. Du kan også servere en festlig velkomstdrink eller bare en god forfriskning i glasset. Men det kan også sagtens indeholde lune drikke, såsom en lækker lumumba på en kølig vinteraften.
Glasset kan nemt vaskes op i opvaskemaskine på skåneprogram, så du ikke behøver vaske de smukke krystalglas op i hånden.

Glasset er designet af danske Marie Graff - og så er det fremstillet i Bøhmen, Tjekkiet hos de bedste glaspustere. Alle glas fremstilles i hånden og bliver formet i en træform, så de har samme størrelse. Hvert glas får dog sit eget unikke udtryk, da de er mundblæste. Dette kan også medføre små bobler i glasset - men er altså blot et udtryk for den store kvalitet som et mundblæst krystalglas rummer.

Info om glasset:

Indhold: 250 ml
Højde: 9 cm
Diameter: 7 cm
Farve: Clear / Klar krystal

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Kapacitet
250 ml
Farve
Klar
Diameter
7 cm
Højde
9 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)