Danish Summer Karaffel (1000 ml) i Amber fra Kodanska

Danish Summer Karaffel - Amber

Virkelig flot karaffel der ser fantastisk ud når du sætter den på bordet. Kan bruges som vand karaffel, men er også helt oplagt når der skal pitchers på bordet med kulørte drinks i.

Det flotte dråbe mønster på kanden får liv, når der er væske i kanden som kan lege i lyset.

Nyd den smukke kande i dit hjem eller giv den i gave til en, der vil elske at sætte den frem.

Beskrivelse

Denne smukke karaffel er lavet i samme flotte design som resten af Danish Summer serien. Den er helt perfekt at bruge som vandkaraffel på middagsbordet - og ser ganske dekorativ ud hvis du tilsætter lidt citronskiver eller agurkestykker til vandet. Men den kan bruges til mange forskellige ting:

  • Servér lækre pitchers til dine fester. Det er nemt at lave drinks i større mængder når der er gæster - og du kan uden problemer servere alle longdrinks som pitcher: Pinã Colada, Dark'n'Stormy, Gin'n'Tonic, Cuba Libre, Margarita ... mulighederne er uendelige.
  • Hav skønne forfriskninger klar på havebordet om sommeren. Når solen bager, skal der noget væske indenbord. Og så er det bare fedt at der står en kande med en frisk lemonade, en lækker juice eller en sød saft klar til at tage af. Fyld karaflen godt op med is, så drikken bliver holdt kold i lang tid.
  • Brug den flotte karaffel som vase. Det høje, smalle design er oplagt som vase. Dine blomster vil blive vist frem på smukkeste vis og det ser virkelig dekorativt ud med en buket smukke blomster i den flotte karaffel. Så når du ikke lige skal servere drikkevarer, ja så kan karaflen stadig bruges.

Det er Marie Graff, der er den danske designer bag det flotte look og mønsteret med regndråberne. Karaflen er lavet af mundblæst krystalglas, og fremstilles i Bøhmen, Tjekkiet hvor de bedste glaspustere har til huse. Hver kande bliver lavet i hånden og formen afrundes i en træform, for at sikre sig at kanderne har samme størrelse. Fordi de netop er fremstillet i hånden, vil der dog forekomme små afvigelser fra kande til kande, og der kan opstå små luftbobler i glasset. Dette er ikke fejl, men blot et tegn på den høje kvalitet og at karaflen faktisk er fremstillet i hånden.

Info om karaflen:

Indhold: 1000 ml
Højde: 27 cm
Diameter: 10 cm
Farve: Amber / Ravfarvet

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Kapacitet
1000 ml
Farve
Brun
Diameter
10 cm
Højde
27 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)