• Økologisk
Big Waffle vaskeklud (25 x 40 cm) i Clay fra The Organic Company

Big Waffle Vaskeklud - Clay

The Organic Company
97-139-10

En skøn lille, og utrolig praktisk vaskeklud, i en flot brun farve. BIG WAFFLE vaskekluden fra The Organic Company, har en høj sugeevne. Kluden er lavet i høj kvalitet og i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld. Vaskekludene er perfekte som små gæstehåndklæder, på badeværelset, til at fjerne make-up, eller som karklud.

Beskrivelse

Her får du en flot vaskeklud, som er lavet i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld. BIG WAFFLE vaskekluden har nogle lækre detaljer i stoffet, og er af rigtig høj kvalitet. Kluden er fra The Organic Company, og har fået det flotte vaffel-vævede mønster, der gør at de giver et flot Nordisk look på badeværelset eller i køkkenet.

Vaskekluden fra The Organic Company har en rigtig fin brun farve - Clay, og en rigtig fin størrelse (25 x 40 cm), der egner sig perfekt på badeværelses bordet f.eks. i en lille kurv, så de er lige ved hånden, når du skal til at fjerne make-up inden du går i seng. Du kan også bruge vaskekluden som et mini-håndklæde. Vaskekluden er også super god at bruge som karklud, ude i køkkenet, da den har en perfekt størrelse til dette. BIG WAFFLE vaskekluden er altså bare et lækkert produkt til hverdagen, som giver luksus-tørring til både dig, dine gæster, eller diverse overflader.

Størrelse
25 x 40 cm

Produktoplysninger

Materiale
Bomuld
Økologisk
Ja
Farve
Brun
GOTS-certificeret
Ja
Bredde
25 cm
Længde
40 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)