A taste of Denmark (3 æsker vingummi) fra Wally and Whiz

A Taste of Denmark Vingummi Box

"A Taste of Denmark" gaveæsken fra Wally and Whiz indfanger Danmarks kulinariske rigdom i tre vingummi smagsvarianter: solbær med jordbær, kvæde med æble, og eksklusivt, multebær med brombær. Naturlige ingredienser er nøje udvalgt fra det danske landskab, hvilket giver en unik smagsoplevelse.

215,00 kr.

Beskrivelse

Tag en gastronomisk rejse gennem Danmarks vilde og vidunderlige landskab med "A Taste of Denmark" gaveæsken fra Wally and Whiz. Denne smukke og velsmagende gaveæske er en hyldest til det danske kongerige, og dens unikke smagsvarianter er nøje sammensat for at give et ægte indtryk af vores lands forskellige kulinariske skatte.

"A Taste of Denmark" gaveæsken byder på tre forskellige vingummi smagsoplevelser. Du vil nyde den klassiske kombination af solbær og jordbær, en smagfuld duo, der indfanger essensen af en dansk sommerdag. Oplev den subtile sødme fra kvæde kombineret med den forfriskende sprødhed af æble, en blanding der minder om et efterår i en dansk frugthave. Den sidste, og måske mest eksklusive smag, er multebær med brombær, en unik sammensætning der KUN kan findes i denne gaveæske. Denne smagsvariant fanger essensen af Danmarks vilde natur og skaber en uforlignelig smagsoplevelse.

Hver smag i "A Taste of Denmark" gaveæsken er skabt ved hjælp af naturlige ingredienser, omhyggeligt udvalgt fra den vilde natur, frugtplantager og private haver over hele Danmark. Gaveæsken er et perfekt udtryk for Wally & Whiz's engagement i at bringe de bedste lokale ingredienser sammen i en unik vingummioplevelse.

Med "A Taste of Denmark" gaveæsken fra Wally and Whiz, vil du virkelig komme tæt på "smagen af Danmark". Det er en gave der forkæler dine smagsløg, samtidig med at det giver en dybere forståelse for Danmarks naturlige skønhed og kulinariske rigdom. Uanset om det er en gave til dig selv eller en særlig person i dit liv, vil denne æske bringe et smil på læberne - og en lækker smag i munden.

Du får her 3 æsker vingummi a 140 gram - 420 gram vingummi i alt.

Der er følgende smage i gaveæsken:

  • Solbær & Jordbær
  • Kvæde & Æble
  • Multebær & Brombær

Produktoplysninger

Vægt
420 gram
Vegansk
Ja
Glutenfri
Ja
Laktosefri
Ja
Antal
3 stk.

Bedømmelse Anmeldelser (0)