Grown on Plants and Bushes gaveæske med 4 æsker vingummi fra Wally and Whiz

Grown on Plants and Bushes Gaveæske

Oplev en uforglemmelig smagsrejse med "Grown on Plants and Bushes" gaveæsken fra det anerkendte danske firma, Wally & Whiz. Æsken indeholder fire eksklusive smagskombinationer af vingummi, inspireret af naturens friske bær og frugter. Fra den søde symfoni af solbær og jordbær til den unikke blanding af lakrids og havtorn, vil hver 140 gram kube i denne 560 gram æske fortrylle din gane og tage dig med på en kulinarisk opdagelse.

279,00 kr.

Beskrivelse

Oplev en kulinarisk rejse med "Grown on Plants and Bushes" gaveæsken fra det danske firma Wally & Whiz. Med sin yderst estetiske og samtidig miljøvenlige emballage, lover denne eksklusive æske at tage dine sanser med på en uforglemmelig smagsoplevelse. Æsken indeholder fire unikke smagskombinationer af vingummi, der hver især er inspireret af naturens mangfoldighed og den sæsonbestemte frugthøst.

Æsken rummer 560 gram af den fineste vingummi, fordelt på fire lækre varianter, hver med en vægt på 140 gram. Hver variant repræsenterer en særlig kombination, der omhyggeligt er valgt for at fremhæve smagen af friske bær og frugter, der er høstet på det perfekte tidspunkt for at sikre deres fulde smag.

Solbærvingummien, der er drysset med jordbærpulver, er en forfriskende symfoni af sødme og syrlighed. Den mørke, næsten mystiske smag af solbær kontrasteres smukt med jordbærets lyse og forfriskende sødme, hvilket giver en harmonisk og velsmagende kombination.

Hibiscusvingummien drysset med hindbærpulver er en forbløffende blanding, der kombinerer det delikate, blomsteragtige præg af hibiscus med hindbærrets søde og let syrlige noter. Denne unikke kombination skaber en sofistikeret smagsoplevelse, der vil glæde enhver gane.

Lakridsvingummien med havtornpulver er en udsøgt kombination, der kombinerer den dybe og aromatiske smag af lakrids med havtorns distinkte, let bitre noter. Denne sammensætning er en hyldest til det nordiske landskab og dens rige smagsprofil.

Endelig er der multebærvingummien drysset med brombærpulver. Dette er en himmelsk kombination, der kombinerer det let syrlige multebær med brombærets dybe og frugtagtige sødme, hvilket skaber en perfekt balance.

"Grown on Plants and Bushes" gaveæsken fra Wally & Whiz er ikke bare en almindelig æske med slik. Det er en udsøgt sammensætning af smage, der hver især repræsenterer en unik historie og er skabt med kærlighed og hengivenhed til naturen og dens gaver. Gør dig klar til at dykke ned i en verden af ​​intense smagsoplevelser.

Produktoplysninger

Vægt
560 gram
Vegansk
Ja
Glutenfri
Ja
Laktosefri
Ja
Antal
4 stk

Bedømmelse Anmeldelser (0)