Keramik krus

Skal du have nye keramik krus, er du kommet til helt rette sted. Vi har samlet alt det bedste fra vores leverandører, så du kan finde præcis det keramik krus du er på udkig efter.

Viser 1-24 af 36 element(er)

Find smukke keramik krus

I de sidste års tid er keramik blevet mere og mere populært, især det der er håndlavet og unikt. Og det er ikke uden grund.

Keramik er ikke bare krus, tallerkener og fade – det er kunst! Hvis du holder meget af den unikke form for brugskunst, som kan tilpasses efter kunde så vel som skaber, skal du læse med her.

Derfor skal du overveje keramik

Nogle mennesker ser keramik på et overfladeniveau. De ser et krus, et fad eller en lysestage. Men der er andre, der forstår, hvor meget arbejde og kærlighed der går ind i håndværket.
Uanset om et keramik krus er håndlavet eller lavet på en fabrik, er det et unikt, smukt og eksklusivt produkt. På grund af materialet vil al keramik stort set altid have sine egne unikke præg, hvor små de så end må være.

Du kan finde keramik krus med bevidste forskelle eller nogen, der stræber efter symmetri.
Uanset om du vil have et keramik krus med hank eller ét med fine små detaljer, kan du finde flotte muligheder hos Noru.dk. Find du af, hvad tiltaler dig, og køb flotte keramik krus, der passer til dit hjem og din personlige stil. Få flere der matcher eller køb forskellige for at indføre et element af skævhed og asymmetri.

Kvaliteten i håndlavede keramik krus

Når du køber veldesignede keramik krus, køber du hjerteblod og tid, og det kan ofte ses i kvaliteten. Keramik krus er ikke bare masseproduceret stentøj, men noget en designer af brugt tid og vision på.

Der vil selvfølgelig altid være keramik med småfejl. Selve processen, som keramik gennemgår, er meget følsom og svær, og nogle gange er der fejl, der bliver accepteret. Men det er en skævhed, der gør stentøjet unikt – du finder ikke noget lignende!

Dét er noget af det smukke ved keramik. Det er ikke altid perfekt, og hvert eneste stykke er unikt – ligesom mennesker. Hvis du holder af symbolik og noget, der er personligt og skabt med kærlighed til arbejdet, skal du have fat i keramik krus.

Myter om keramik

Der er mange myter om keramik, og nogle er så slemme, at det helt afholder folk fra at købe. Men det er en fejl!

Én af de store myter om keramik er, at de ikke kan komme i opvaskemaskinen, og derfor er besværlige at rengøre. Det er sandt i nogle tilfælde, men ikke alle. Hør keramikeren, der har produceret din keramik, ad og spørg om de korrekte vaskeanvisninger, inden du køber. Vi sørger naturligvis også for at skrive på hvert keramikkrus hvordan det bedst rengøres.

Keramik er i mange tilfælde en luksusvare, og derfor er det noget pænt, du kan tage frem, når du skal have gæster eller vil gøre noget særligt ud af præsentationen. Keramik giver et helt særligt udtryk, som både kan være rustikt og moderne, og som du kan udnytte til fulde med de rigtige farver og kombinationer.

Keramik er desuden ikke kun til køkkenudstyr og tallerkener eller fade; du kan også få flotte smykkeskåle i stentøj eller skulpturer, som du kan pynte dit hjem og have med.