La Posada

La Posada - skøn økologisk instant kaffe af høj kvalitet

Kender du La Posada Coffees fantastiske og populære serie af økologiske pulverkaffer - eller instant-kaffer, som de fleste vel kalder dem i dag - med smag af hhv. karamel, tranebær, hasselnød og vanilliechokoladeAmarettokanel og irish cream? Det kan være virkelig svært at vælge mellem de forskellige delikate varianter, men hvis du holder af kaffe med ekstra lækker smag, og du ikke allerede kender La Posadas instant-kaffer, skulle du overveje at prøve dem fra en ende af! Vi tør næsten love, at du ikke vil blive skuffet. 

La posada Coffee

Hollandske La Posada Coffee fremstiller de skønneste instant-kaffer med og uden ekstra smag af eksempelvis irish cream og karamel. I firmaet er man meget klar i spyttet: Kaffe-produkterne skal være smagfulde og interessante, skal være hurtige og lette at anvende, og de skal være etisk forsvarligt og bæredygtigt fremstillet! Kort sagt, kaffen skal smage godt - men den skal også føles godt både at købe og indtage!

Alle La Posada Coffees produkter er økologiske, kun tilsat naturlige aromastoffer og produceres under bæredygtige forhold, hvilket betyder, at man - når man køber firmaets produkter - er medvirkende til at beskytte miljøet samt understøtte succes for de kaffebønder, der producerer bæredygtigt og etisk forsvarligt. Noget der i sidste ende kommer os alle til gode.

La Posada er UTZ-certificeret, Rainforest Alliance-certificeret og er økologi- og fairtrade-mærket.

Lidt generelt om instant-kaffe

Instant-kaffe er pulverkaffe - eller “hurtig-kaffe”, som nogen kalder det. Det fremstilles ved, at et tyktflydende koncentrat af kaffe enten spraytørres til granulat med varm luft eller frysetørres. Ved frysetørring tilsættes koncentreret nitrogen, der giver fylde, hvorefter det tørres med kold luft, fryses og atter tørres til granulat. Forskellen på de to fremstillingsformer opleves tydeligt i slutprodukterne, hvor den frysetørrede instant-kaffe har en noget højere kvalitet og meget bedre aroma end den spraytørrede pulverkaffe. Frysetørret instant-kaffe er i øvrigt den type pulverkaffe, der drikkes mest af i Danmark, selvom det faktisk kun er 1/3 af al instant-kaffe, der produceres på verdensplan, som er frysetørret.

Forbruget af pulverkaffe i Danmark er stigende og er især et hit blandt kvinder - og især blandt østdanske kvinder. Faktisk er mere end hver femte kop kaffe, som drikkes i Danmark, lavet på instant-kaffe.

NORUs produkter fra La Posada

Hos NORU forhandler vi alle La Posada Coffees instant-kaffer med ekstra smag, ligesom vi også tilbyder den virkelig lækre “Dark Roast Instant Økologisk Fairtrade Kaffe”, som er mørkristet og med stor og god kaffesmag. Vil du gerne prøve de forskellige instant kaffer fra La Posada - eller varierer det, hvilken smag du har lyst til, kan du overveje at prøve vores Instant Stick Mix - her får du 2 portioner af hver af 6 af La Posadas varianter instant kaffe med ekstra smag.

 • La Posada Coffee - Dark Roast Instant Økologisk Fairtrade Kaffe
  Den skønneste mørkristede økologiske instant-kaffe af høj kvalitet. Kaffen er bæredygtigt produceret, og bønnerne er blevet mørkristet før frysetørringen, hvilket giver en intens og meget ensartet kaffesmag. En skøn instant-kaffe med masser af mørk fylde i smagen!

 • La Posada Coffee - Creamy Cranberry Instant Økologisk Kaffe
  Herlig og delikat kaffe med den skønneste smag af tranebær. Med denne kaffe får du en super lækker og cremet smagsoplevelse, og kaffen passer perfekt både til vinterkulde og sommervarme.

 • La Posada Coffee - Amaretto instant økologisk kaffe
  Fantastisk økologisk frysetørret instant-kaffe med naturlig smag af den verdensberømte italienske likør, Amaretto, der er lavet på skønne og smagfulde mandler. Amarettoen tilfører kaffen et strejf af sødme, som spiller fantastisk sammen med den gode kvalitetskaffe. En virkelig lækker instant-kaffe, der passer lige godt til dessert og sofahygge.

 • La Posada Coffee - Caramel instant økologisk kaffe
  Delikat økologisk instant-kaffe med skøn sød smag af karamel. Kaffen er sammensat af nøje udvalgte økologiske kvalitets-kaffebønner, der er tilsat naturlig aroma og efterfølgende frysetørret. En dejlig sød kaffe, der ikke kræver tilsætning af ekstra sukker eller sødemiddel.

 • La Posada Coffee - Chocolate instant økologisk kaffe
  Kaffe og chokolade er et “match made in heaven” - sådan har det altid været. I denne virkelig aromatiske økologiske instant-kaffe er kvalitets-kaffebønnerne tilsat naturlig aroma af chokolade inden frysetøringen. Dette giver en skøn kaffe med tydelig chokoladesmag, som næsten får englene til at synge. En dejlig og intens instant-kaffe, som de fleste vil kunne lide.

 • La Posada - Cinnamon instant økologisk kaffe
  Vidunderlig økologisk instant-kaffe med naturlig kanel-aroma, som er tilsat inden frysetørringen. Kanel og kaffe går fantastisk i spænd, og her er tale om en skøn kaffe, som måske er ekstra dejlig i sofahjørnet på en kold vinterdag.

 • La Posada - Hazelnut & vanilla instant økologisk kaffe
  Intens og lækker økologisk instant-kaffe med naturlig smag af hasselnød og vanilje. Kaffen har den dejligste cremede og søde smag, og den er et hit hos både unge og ældre kaffedrikkere - måske især som dessert-kaffe efter et godt måltid mad.

 • La Posada - Irish cream instant økologisk kaffe
  Kaffe med irsk flødelikør er en klassiker, og i denne variant af La Posadas instant-kaffer er den delikate cremede - og ret populære - naturlige aroma fra irsk flødelikør tilført kaffen inden frysetørringen. Kaffen er økologisk - og nærmest et must at prøve, hvis man holder af kombinationen “kaffe og Baileys”.

Derfor skal du købe din te og kaffe hos NORU

Hos NORU går vi op i god kvalitet, økologi og i bæredygtighed! Og når du køber dine varer hos os, er du sikret ret gode fragtmuligheder, mulighed for selv at hente dine varer ved vores lager i Søborg, gratis levering ved køb over et vist beløb og endda også mulighed for levering få timer senere, hvis du bestiller inden et bestemt klokkeslet og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du køber ind hos NORU, kan du betale med de mest almindelige betalingskort - blandt andet Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - ligesom du naturligis også kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du betaler med betalingskort, bliver beløbet altid reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør vores allerbedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som overhovedet muligt! Det betyder blandt andet, at hvis du foretager bestillingen inden kl. 16, sender vi den afsted selvsamme dag! Bestiller du på en hverdag inden kl. 15.30, kan du - hvis det skal gå rigtig hurtigt, og hvis leveringsadressen ligger inden for bestemte postnumre - vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr leverer varerne samme aften mellem kl. 18 og 21.30! Læs meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc. her.

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at ringe til vores rare kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer i Søborg

Opholder du dig i nærheden af vores lager på Tobaksvejen i Søborg, kan du vælge selv at afhente dine bestilte varer hos os - det er naturligvis gratis! Vælger du dette, modtager du en Email, så snart ordren er behandlet, og varerne er klar til afhentning. Vi har dog ofte ret travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe nærmere aftale om afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er helt sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter din bestilling!

Vis mindre
Viser 1-7 af 7 element(er)