Error!

Valrhona

Valrhona -  verdenskendt og med fantastisk smag

Valhrona Chocolaterie er en succesfuld og intet mindre end verdenskendt fransk chokoladeproducent, der blev grundlagt helt tilbage i 1922 og stort set lige siden har været en succes. Virksomheden regnes i dag som en af verdens førende producenter indenfor mørk bitter chokolade af allerbedste kvalitet, og produkterne er især kendt for helt igennem fantastiske smag.

Eksklusiv fransk smag

Alle véd vist efterhånden, hvad Valrhona-chokolade er, og hvor skønt den smager! Også hos NORU elsker vi Valrhona-chokolade, og til påske kan du få Chokoladecompagniets lækre små “vagtelæg” af drageret Valhrona-chokolade med hhv. praliné og saltchokolade - husk at du kan forudbestille dem, så du er sikker på at kunne forkæle dig selv og familien med netop disse smagsbomber til påske! 

Se de lækre påskeæg nedenfor, hvor du også kan klikke dig ind for at få yderligere information og for at forudbestille de lækre Valrhona-æg.

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Vis mindre
Viser 1-8 af 8 element(er)