Bialetti

Bialetti - super lækkert italiensk bryggeudstyr

Der befinder sig mindst en Bialetti espressokande i 9 ud af 10 italienske hjem - og det kan vi sagtens forstå! Med Bialetti får du elegant italiensk design til fair priser - og ikke mindst kaffe brygget helt perfekt på få minutter.

Nedenfor finde du vores udvalg af Bialettis kendte tilbehør: kaffeværn, stempelkander, mokkakander og den populære Moka express espressokande i forskellige størrelser og som virker til keramiske kogeplader, almindeligt komfur og gaskomfur.

Hvad er en Mokkabrygger?

Den italienske designer Alfonso Bialetti opfandt Mokkabryggeren i 1933 - nemlig den ottekantede klassisker: Bialetti Moka Express, som fås i forskellige størrelser efter behov. Siden hen har andre også produceret lignende mokkakander, oftest i aluminium eller rustfrit stål. De kaldes også espressokander.

Mokkabrygger er en kaffemaskine som stilles direkte på dit komfur. Den er kendetegnet ved at være opdelt i tre dele: en bund, et filter og en kande ovenpå.

Når vandet i bunden af Mokkabryggeren begynder at koge, skabes der et overtryk som tvinger vandet op gennem et rør og op gennem filteret, hvor selve kaffen er placeret. Til sidst samles den færdigbryggede kaffe i kanden, som er den øverste del.

Ligesom med almindelige espressomaskiner benytter mokkakanden tryk til at tilberede kaffen. Det er dog et lavere tryk end med en espressomaskine (1,5 bar vs. ca. 9 bar).

Hvordan bruger du den klassiske Bialetti Moka Express?

Her kommer en guide til hvordan du bruger din Bialetti Moka Express korrekt.

  1. Hæld koldt vand i den nederste del, nemlig bunden, af din Moka Express. Bemærk at der sidder en lille rund sikkerhedsventil, som vandet ikke må dække. Hæld vand i til lidt under sikkerhedsventilen.
  2. Placer derefter filteret ovenpå bunden af din Moka Express.
  3. Find din fintmalede espresso frem eller kværn selv dine espressobønner, så de er friskkværnede.
  4. Tilsæt den fintmalede espresso ovenpå filteret.
  5. Sørg for at der ikke er espresso rester på kanten af filteret/bunden.
  6. Skru den øverste del, nemlig kanden, grundigt fast på bunden af din Moka Express.
  7. Tænd for dit komfur og placer din Moka Express derpå, så kaffen begynder at koge.
  8. Kaffen er klar, når den øverste del af kanden er fyldt med kaffe (og bunden er tom for vand).
  9. Rengøring: Undgå sæbe eller opvaskemaskine! Så kan din Bialetti Moka Express holde i årevis.

Lær Bialetti bedre at kende

Bialetti stammer fra Italien og er skabt af Alfonso Bialetti, som designede den allerførste mokkakande. Moka Express revolutionerede i sin tid kunsten at brygge kaffe. Bialette er kendte for deres ikoniske design, som er simpelt at bruge og simpelthen smukt.

Bialetti har produceret over 200 millioner kaffemaskiner siden 1950’erne. Moka Express, med sin karakteristiske ottesidede form, er især blevet ikonisk og har givet millioner af kaffeelskere mulighed for at nyde en god kaffe brygget med høj italiensk kvalitet.

Bialetti er blevet et førende mærke over hele verden, fordi deres produkter er af høj kvalitet og bringer enkelhed, funktionalitet og skønhed til køkkenet.

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Vis mindre
Viser 1-12 af 12 element(er)