Sort Rund Tedåse, 100 gram fra NORU
Sort Rund Tedåse, 100 gram fra NORU
Sort Rund Tedåse, 100 gram fra NORU
Sort Rund Tedåse, 100 gram fra NORU

Sort Rund Tedåse, 100 gram

TE Specialisten
41-66-18

En smuk rund tedåse, som er perfekt til løs te. Den passer i størrelsen til de fleste af de poser med 100 gram løs te, som vi sælger her på shoppen.
Dåsen har et ekstra låg inderst, der sørger for at dåsen lukkes helt tæt i. Sådan bevares aromaen i teen bedst.
Udover at du kan opbevare te i dåsen, kan den også bruges til krydderier, slik eller anden opbevaring i dit køkken. Mulighederne er mange.
Kan sættes sammen med den matchende dåse i sølv.

Beskrivelse

Denne dåse er yderst populær! Den runde tedåse i sort, gør det nemt at opbevare bl.a. din løse te. Størrelsen er nøje udvalgt således, at den passer med langt de fleste af vores poser med 100 gram løs te i.
Tedåsen kommer med to låg. Det yderste låg giver dåsen en fin afslutning og giver den lige det ekstra lækre udtryk der gør, at du faktisk har lyst til at have den stående fremme. Det inderste låg er der, for at dåsen holder helt tæt. Når dåsen er helt tæt, bevares aroma og smag meget bedre på det der er inde i dåsen.

Du behøver ikke gemme dåsen væk i et skab eller i en skuffe. Den er ret fin, og den pynter gevaldig meget mere, end 5 forskellige poser te ville. Men du skal passe på at dåsen ikke kommer til at stå i direkte sollys. Dåsen i sig selv tager ikke skade, men det er meget få ting du kan opbevare i dåsen, som kan tåle den opvarmning der ville komme af at stå direkte i solen. Din te og dine krydderier vil tabe aroma, slik kan smelte. Der er vist ikke meget der vil kunne tåle det, så sørg for at dine dåser altid står i skygge.

Du kan uden problemer mikse denne sorte dåse med dens 'makker' i sølv. Den finder du lige her.

Produktoplysninger

Materiale
Metal
Opvaskemaskine
Nej
Kapacitet
100 gram
Farve
Sort

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)