Miss Moka Prestige mokkakande til 3 kopper fra Forever

Miss Moka Prestige - 3 kopper

Forever
29-62-26

Klassisk mokkakande til kogeplade, gas- og glaskeramisk komfur. Bryg den bedste espresso på den klassiske måde. En genial kaffebrygger til en ægte italiensk espresso eller moka. Espressokanden kan lave helt op til 3 velsmagende kopper af gangen.

Beskrivelse

Klassisk espressokande i det velkendte, italienske design. Med denne kande kan du brygge en rigtig lækker espresso med god aroma og fylde. Et must i enhver kaffeelskers køkken!

Forever er et italiensk mærke, der har stor tradition for at lave espressokander, mælkeskummere, stempelkander og andet lækkert tilbehør til dig, der gerne vil lave den allerbedste kaffe.

Mokkakanden kan bruges både på almindeligt komfur, gaskomfur og glaskeramiske kogeplader, så der er rig mulighed for at brygge en virkelig god kop kaffe. Kanden er lavet i aluminium.

Kanden lader det kogende vand løbe igennem malet kaffe. Men til forskel fra almindelige kaffemaskiner, er vandet nederst i en espressokande. Den malede kaffe ligger i midten, og trykket fra det kogende vand, vil trække vandet op gennem kaffen, og den færdigbryggede kaffe vil lande i toppen af kanden.

Denne model kan brygge 3 kopper espresso.

Produktoplysninger

Materiale
Aluminium

Det her er også noget for dig

Bedømmelse Anmeldelser (0)