Forever

- super lækkert udstyr til din kaffe

Kender du de vildt flotte kander og mælkeskummere fra Forever? Her taler vi om super lækkert designede stempelkander, espressobryggere, mælkekander etc., som ikke alene er indbydende og pynter gevaldigt, men som også er yderst funktionelle og enkle at håndtere.

Viser 1-5 af 5 element(er)

Forever er et italiensk varemærke, som blandt andet dækker over en stor kollektion af espressobryggere, mælkekander og -skummere, stempelkander, kaffemøller, dekorations-skabeloner, strødåser og mange andre virkelig lækre artikler til hjemmet. Virksomheden bag Forever blev til i 2005 i den norditalienske by Verbania, som ligger på bredden af den store sø Lago Maggiore i Piemonte-regionen, hvor der er stolte traditioner for fremstilling af netop potter og kander samt andre produkter til både køkken og øvrig husholdning. Den fik lynhurtigt stor succes med sine produkter, og 6 år efter etableringen blev varemærket Forever og den samlede produktportefølje opkøbt af  virksomheden Kaufgut S.p.A., der i Italien er ledende indenfor salg og distribution af husholdningsudstyr og produkter til hjemmet generelt.

Virksomheden bag

Bag Forever-produkterne står i dag altså den italienske virksomhed Kaufgut fra Bolzano i Italien. Kaufgut har mange års erfaring med import og distribution af husholdnings- og gaveartikler, badeværelsesprodukter og møbler. Firmaet sælger alt fra gryder, potter og pander, udstyr til kaffe- og tebrygning og -servering, racletter, fonduesæt, termokander, karafler, badeartikler, tallerkener, glas, bestik, møbler og meget andet. Faktisk har firmaet mere end 5.000 nøje udvalgte produkter af høj kvalitet i sit eksklusive sortiment.

Kaufgut vægter højt, at kunderne oplever firmaet som pålideligt og bruger fair handels- og forretningsmetoder, og virksomheden søger løbende og konstant at udvide sortimentet med nye og interessante produkter af høj kvalitet.

NORUs udvalg af Forever-produkter

NORUS udvalg af lækre Forever-produkter tæller eksklusive stempelkander, espresso- og mokkabryggere, mælkeskummere og mælkekander, som alle er af høj kvalitet, i indbydende og lækkert design og super funktionelle og lette at anvende.

 • Stempelkander
  Hos NORU finder du Forever-stempelkander i flere størrelser - og nogle af dem kan endda anvendes både til kaffe- og tebrygning, idet filteret er så finmasket, at det kan filtrere både kaffegrums og teblade væk fra den varme drik. Vi tilbyder både en variant i klassisk smukt design og en variant i  mere moderne og stilrent design. 
 • Espresso-/mokkabryggere
  I NORUs udvalg af espresso- og mokkabryggere fra Forever finder du varianter i forskellige størrelser, forskelligt design og forskellige farver, og ligesom de fleste af disse bryggekander er til anvendelse på komfur eller kogeplader, tilbyder vi også en elektrisk mokkabrygger, hvis base blot skal sluttes til en stikkontakt.
 • Mælkeskummere
  Er du til kaffe med mælkeskum, så tilbyder vi hos NORU en virkelig lækker manuelt betjent Forever-mælkeskummer i blankpoleret stål. Den anvendes på komfur eller kogeplader - og virker også på induktionskomfurer. Det er vores påstand, at den pynter i ethvert køkken - den er så flot, samtidig med at den er smart og super let at anvende.
 • Mælkekander
  Har du en flot mælke-/flødekande i en ordentlig størrelse, eller er det en af de ting, som også mangler i dit køkkenskab? NORU tilbyder super flotte og stilrene mælkekander i blankpoleret rustfrit stål, - og de fås i flere størrelser.