Sandrine Lille Serveringsfad Grå - Bloomingville
Sandrine Lille Serveringsfad Grå - Bloomingville
Sandrine Lille Serveringsfad Grå - Bloomingville
Sandrine Lille Serveringsfad Grå - Bloomingville

Sandrine Lille Serveringsfad, grå

En lille serveringsfad i smukt gråligt stentøj (23,5 x 12,5 cm)

86-69-05
Forventet Levering: 4-6 hverdage
174,00 kr.
Inkl. moms

Beskrivelse

Smukt, lille og anvendeligt serveringsfad fra Bloomingville i gråt glaseret stentøj. Dette smukke serveringsfad fra Bloomingville er ikke bare praktisk, når der skal serveres småsnacks, småkager, fredagsslik - og alt muligt andet. Det er tillige rigtig pænt at se på, når det sættes på middags- eller kaffebordet. Og så kan det både gå i mikrobølgeovnen og endda vaskes op i opvaskemaskinen.

Vær opmærksom på, at fadet er håndlavet og håndglaseret, og dermed kan der forekomme naturlige variationer i glasurens farve etc.

Det super flotte og anvendelige Sandrine-fad passer perfekt sammen med vores andre produkter fra Bloomingville - ikke mindst emnerne fra samme serie. Supplér f.eks. med flere fade i forskellige størrelser og farver, med skåle og tallerkener, bestik, glas, stofservietter, servietringe osv. - Bloomingvilles produkter passer simpelthen perfekt sammen på kryds og tværs. Sandrine stentøjs serie findes både i blå og grå, og du finder både tallerkener, kopper, kander og skåle. Vi har samlet hele Sandrine serien til dig her.

     

Materiale: Glaseret stentøj med variationer i farve og glasering
Farve: Grå 
Tåler: Opvaskemaskine, mikrobølgeovn

  

Mål
Længde: 23,5 cm
Bredde: 12,5 cm

Produktoplysninger

Materiale
Stentøj
Tåler
Opvaskemaskine

Du vil eventuelt også synes om

Bedømmelse Anmeldelser (0)