• Økologisk
Grillhandsker Medium, dark grey - The Organic Company
Grillhandsker Medium, dark grey - The Organic Company
Grillhandsker Medium, dark grey - The Organic Company
Grillhandsker Medium, dark grey - The Organic Company

Grillhandsker Medium, dark grey - 2 stk.

The Organic Company
97-76-01

2 lækre mørkegrå grillhandsker, lavet i 100% økologisk bomuld.

Beskrivelse

Super lækre grillhandsker i 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld.

Når man sætter pris på at kokkerere, så skal udstyret bare være i orden! Og grydelapper kan skam være super anvendelige i et køkken, men grillhandsker er bare så meget lettere og mere praktiske at anvende under madlavningen. The Organic Companys grillhandsker kommer i sæt á to stk., der ikke alene er meget indbydende at se på, men som også fungerer perfekt som grillhandsker og grydelapper - eller “ovnhandsker” om man vil.

Grillhandskerne er lavet af lækker 100% GOTS-certificeret bomuld, der tillige er økologisk. Det påsyede firmamærke er kun syet fast i siderne, så mærket i sig selv udgør en fin “strop”, som man kan hænge handskerne op i, når de ikke er i brug. Efter brug kan grillhandskerne naturligvis vaskes.

De lækre grillhandsker kommer i to størrelser og i en meget flot mørkegrå farve, der passer perfekt sammen med vores andre produkter fra The Organic Company. Supplér f.eks. grillhandskerne med lækre viskestykker og forklæde eller forstykke, der kommer i samme lækre kvalitetsmateriale og har samme udtryk - og sæt gerne forskellige farver sammen.

Materiale: 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld 

Størrelse: 14 x 31 cm

Produktoplysninger

Mærkning
Økologisk
Materiale
Bomuld
Tåler
Vaskemaskine

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)