Broste Copenhagen 'Flax' Lanterne - Ø40 cm

Flax Lanterne inkl. lys - Lille

Broste Copenhagen
52-131-06

En flot lanterne lavet i bambus, som pryder haven og hjemmet smukt. Lanternen har bevaret den smukke naturlige bambus-farve, og har fået et enkelt med meget fint design. Inde i lanternen finder du en glas cylinder, med bambus udenpå, hvor der er plads til et stearinlys der måler 6 cm i diameter. Lanternen har en hank i metal, så den er nem at rykke rundt på.

649,00 kr.

Beskrivelse

'Flax' Lanterne er en smuk og enkel bambus lanterne fra Broste Copenhagen. Lanternes runde form og naturlige look, gør den flot at have stående udenfor eller til at hive lidt natur indenfor. Det simple men lækre design, kan fører tankerne hen på noget asiatisk inspirerert. En lanterne som bringer en hyggelig stemning til rummet.

Inden i lanternen finder du en glas cylinder på 10x20 cm, som er pakket ind i bambus, hvor der er plads til et stearinlys med i en diameter på 6 cm. Ved køb af 'Flax' Lanternen, medfølger et gratis bloklys, så du hurtigt kan komme igang med at skabe en hyggeligt stemning og god atmosfære i rummet.

Lanternen er også udstyret med en sort metal hank, som designmæssigt giver den lidt kant, men også gør den lanternen nem at flytte rundt på.

Lanternen fås i to størrelser - Ø40 cm og Ø45 cm

Mål Lanterne

Diameter: 40 cm
Højde: 30 cm

Mål glas cylinder
Diameter: 10 cm
Højde: 20 cm

Vi har flere smukke lanterne at vælge, se dem allesammen her.

Produktoplysninger

Materiale
Bambus
Farve
Natur
Diameter
40 cm
Højde
30 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)