Filterholder til kaffetragt, 2 kopper

Filterholder til kaffetragt, 2 kopper

Kinto
30-62-35

Undgå at have kaffedryp fra dit kaffefilter ud over det hele, med denne praktiske filterholder fra Kinto. Den er lavet i plast, der er nemt at gøre rent. Sæt dit kaffefilter over i holderen når din kaffe er løbet gennem filteret, så du ikke skal balancere rundt med det.

Denne filterholder passer til Kinto's 2 koppers kaffetragte, men også til Hario's V60 02 kaffetragte.
Kommer i fin gaveæske, så den er nem at pakke ind.

Beskrivelse

Her er den mest praktiske filterholder du kan finde, til din kaffetragt. Den kan bruges til både 2 koppers plastiktragte og ståltragte fra Kinto og Hario. Er det en tragt fra Hario du har, så er det v60 01 dripperen den passer til.
Du kan endda sætte papirfilteret direkte ned i filter holderen, så det kan stå og dryppe af.

Filter holderen er lavet i holdbar plastik, der er virkelig nem at rengøre. Den skal bare i opvaskemaskinen og vaskes af, så er den klar til brug igen.
Når du ikke brygger kaffe, kan du stable hele dit slow brew udstyr pænt. Kaffetragten, kaffekanden og filterholderen sætter du blot pænt oveni hinanden, så det fylder mindst muligt. Og så ser det tilmed pænt og rydeligt ud, hvis du har det stående fremme på køkkenbordet.

På siden af filterholderen er der afsat en prik, så du nemt kan afmåle 20 gram kaffebønner.

Det her er en fantastisk gaveidé til kaffe elskeren der har alt! Især hvis du bare mangler en lille ting. Og får du købt holderen i en forkert størrelse, er der gratis ombytning i ubegrænset tid.

Filterholderen passer desværre ikke til kaffetragte i porcelæn og keramik, da de er for tunge og du derfor risikerer at filterholderen vælter.

Produktoplysninger

Materiale
Plastik
Opvaskemaskine
Ja
Farve
Grå

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)