• -33%
Chocolate Caramel Kapsler, Nespresso (10 stk)

Chocolate Caramel Kapsler, Nespresso (10 stk)

Little's
56-11-01

10 lækre Nespresso kompatible kaffekapsler med smag af chokolade og karamel fra Little's. En populær smag, som nu gør det nemt for smagskaffe-elskere at lave en hurtig som sød kaffe. Kaffen er lavet på peruansk Arabica bønner og er kun tilsat naturlige smagsstoffer. Kaffen er ikke tilsat sukker, glutenfri og laktosefri. Kapslerne er lavet af 100% genanvendelig aluminium. 

39,95 kr. 59,95 kr. -20,00 kr.

Beskrivelse

Med Little's Chocolate Caramel Kapsler Nespresso, får du 10 lækre Nespresso kompatible kaffekapsler med smag. Den populære kaffe er rig på smag og er lavet på 100% peruanske Arabica bønner, som har fået tilført den lækre bløde smag af chokolade og karamel. Disse smags-kaffekapsler, er perfekt til dig der elsker kaffe med en sødeligt touch.  

Smagskaffen er ikke tilsat sukker samt laktosefri og glutenfri. 

Kapslerne er lavet af genanvendeligt aluminium, og vi anbefaler på kraftigste at du afleverer dine brugte kapsler på genbrugsstationen. 

De 10 lækre kaffekapsler med smag, kommer i en fin æske. Æskens flotte design, gør at den er god at give i gave eller i en fin gavekurv til en smagskaffe-elsker.

Antal: 10 stk. kaffekapsler

Indhold: Frysetørret Arabica Kaffe, naturlige smagsstoffer af chokolade karamel
Kan indeholde spor af: nødder

Produktoplysninger

Materiale
Aluminium
Formalingsgrad
Kaffekapsler
Vegansk
Ja
Glutenfri
Ja
Laktosefri
Ja
Smag
Chokolade / Karamel

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)