Little's

Little’s - hurtig kaffe med masser af smag

Har du - som så mange andre - brug for, at kaffe-stunden om morgenen går super hurtigt og er lettest mulig at have med at gøre - uden at du dermed er nødt til at gå på kompromis med smagen? Så har du brug for instant kaffe af god kvalitet! Sådan noget laver Little’s - og du kan få et bredt udvalg af deres herlige instant kaffer - både med og uden ekstra smag - hos NORU. Og så kan vi endda også tilbyde et par helt vidunderlige malede kaffer med spændende smage fra Little’s.

Little’s instant kaffer uden ekstra smag 

Disse fås i tre vidunderlige varianter: En dejlig italiensk mørkristet instant kaffe, en virkelig skøn etiopisk variant med næsten lidt citrusagtige smagsnoter og en columbiansk variant med milde smagsnoter af hasselnød.

Udover disse tre varianter kan vi tilbyde en god koffeinfri variant med brasiliansk kaffe. Den er mild og blid i smagen - og perfekt om aftenen og lige inden sengetid. 

Little’s instant kaffer med ekstra smag

Little’s herlige instant kaffer kommer også i mange spændende varianter, som har ekstra smag - og vi tør godt love, at der er noget for enhver smag. Vi har f.eks. en julevariant med smag af blandt andet appelsin og brandy, en eventyrlig kaffe med smag af honningkage, en fantastisk - og populær - variant med smag af irish cream og en mindst lige så populær kaffe med smag af Arametto. Dertil kommer en række andre lækre og interessante instant kaffer med smag af blandt andet hasselnød, fransk vanillie, orange-chokolade, chokolade-karamel, kokosnød, valnødder og ahornsirup, kardemomme, chokolade og Havana rom.

 

Malet kaffe

Little’s producerer også fantastiske malede kaffer! De - efter vores mening - allerbedste af disse kan du også få hos NORU, og med dem får du vidunderlige og intense smagsoplevelser af eksempelvis chokolade og karamel, skøn og intens vanilje, herlig irsk flødelikør og skønne ristede hasselnødder - vi kan kun på det absolut allervarmeste anbefale, at du prøver disse kaffer. De smager skønt og af meget meget mere end “bare” kaffe. Brug dem også gerne i iskaffe, desserter, glasur, hjemmelavet is og i lækre cremer og mousser - anvendelsesmulighederne er nærmest uendelige.

Alle NORUs fantastiske kaffer fra Little's kan du se nedenfor, hvor du også kan klikke dig frem til uddybende information om de enkelte varianter. 

Vis mindre
Viser 1-20 af 20 element(er)