Hybengaarden Chili Chutney - 200 gram

Chili Chutney

Hybengaarden
71-123-09

En skøn og smagsfuld chili chutney fra danske Hybengaarden. Chutneyen er et godt tilbehør som giver et godt spark til dine madretter. Chili Chutney passer især godt til ostebordet, frokostbuffeten og gillmaden. Læs mere om den skønne chutney længere nede på siden.

Beskrivelse

Her finder du en lækker håndlavet chili chutney som er lavet på naturens egne smage, og passer perfekt til dig der elsker det stærke pift i maden. En skøn og rimelig stærk chutney fra danske Hybengaarden. Chili Chutney er meget velegnet til at give dine smagsløg et lille spark mens du nyder ostebordet, grillmaden eller frokostbuffeten. Et smagsfuldt kvalitets tilbehør til maden, som har en god smagsbalance.

Chili Chutney far Hybengaarden kommer i et fint glas, og er sammen med andre af Hybengaardens lækre delikatesser, noget nær den perfekte værtindegave til amatørkokken eller til ham/hende der elsker at vække sine smagsløg til live via det stærke touch. 

Indhold: 200 gram

Ingredienser: Sukker, Vand, Æbleeddike, Rød Peber, Chili 5,1%, Surhedsregulerende middel (Citronsyre), Salt, Geleringssmiddel: Pektin, Konserveringsmiddel: Kaliumsorbat

Næringsindhold pr. 100 g 
Energi: 717 kJ 
Energi: 171 kcal
Fedt: 0,0 g
Heraf mættede fedtsyrer: 0,0 g
Kulhydrat: 41,1 g
Heraf sukkerarter: 40,5 g
Protein: 0,2 g
Salt: 0,1 g

Produktoplysninger

Indhold
200 gram

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)