Fever-Tree Gin & Tonic Julekalender

Fever-Tree Gin & Tonic Julekalender

Fever-Tree
88-109-12

Her finder du den perfekte julekalender til gin & tonic elskeren. Bag hver af de 24 låger, finder du enten en gin eller en god tonic fra Fever-tree. I alt får du til 12 gode og smagsfulde gin & tonic. Så er der lidt at hygge sig med i den travle juletid.

For køb af Julekalender - minimum 18 år.

Beskrivelse

Prisen er inklusiv pant. 

Her finder du den ultimative Gin & Tonic Julekalender til G&T elskeren. Julekalenderen er fra Fever-Tree, og er en lækker og smagsfuld julekalender, hvor nydelsen varer hele julen. Julekalenderen byder skiftevis på én gin og én tonic bag lågerne, så du i alt har til 12 fantastiske og rigtig gode G&T. Så kan du enten nyde dem for dig selv eller sammen med en du holder af. Alle de tonic du finder bag lågerne er fra det populære Fever-Tree, og de skuffer bestemt ikke. De gin du finder i kalenderen er forskellige slags fra forskellige mærker. 

En flot og delikat julekalender, hvor både indhold og design hænger godt sammen. Julekalenderen fra Fever-Tree er i en flot sort farve med guld kant og fine guld tegninger af nogle af ingredienser du finder i indholdet. Derudover er alle tal og bogstaver på julekalenderen også er i samme guld-farve, og midt på julekalenderen ser du Fever-Trees logo og navn, samt teksten " Den ultimative gin & tonic julekalender", som også står i guld. En stilfuld julekalender som stort set alle over 18 år vil elske.

Bestilling:
Skal du nå at have fingrene i denne skønne julekalender, så bestil den nu. Vi får nemlig kun et begrænset antal hjem.
Vi afsender kalenderen så snart vi får den hjem. Forventet levering er omkring 17/11-2021. Vi trækker naturligvis først pengene for din julekalender, når vi afsender den.

Produktoplysninger

Alkohol
Ja

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)