Fever-Tree Gin & Tonic Julekalender

Fever-Tree Gin & Tonic Julekalender - UDSOLGT

Her finder du den perfekte julekalender til gin & tonic elskeren. Bag hver af de 24 låger, finder du enten en gin eller en god tonic fra Fever-tree. I alt får du til 12 gode og smagsfulde gin & tonic. Så er der lidt at hygge sig med i den travle juletid.
Afsendes først fra uge 44.

For køb af Julekalender - minimum 18 år.

88-109-12
Udsolgt
750,00 kr.
Inkl. moms

Beskrivelse

Prisen er inklusiv pant. 

Her finder du den ultimative Gin & Tonic Julekalender til G&T elskeren. Julekalenderen er fra Fever-Tree, og er en lækker og smagsfuld julekalender, hvor nydelsen varer hele julen. Julekalenderen byder skiftevis på én gin og én tonic bag lågerne, så du i alt har til 12 fantastiske og rigtig gode G&T. Så kan du enten nyde dem for dig selv eller sammen med en du holder af. Alle de tonic du finder bag lågerne er fra det populære Fever-Tree, og de skuffer bestemt ikke. De gin du finder i kalenderen er forskellige slags fra forskellige mærker. 

En flot og delikat julekalender, hvor både indhold og design hænger godt sammen. Julekalenderen fra Fever-Tree er i en flot sort farve med guld kant og fine guld tegninger af nogle af ingredienser du finder i indholdet. Derudover er alle tal og bogstaver på julekalenderen også er i samme guld-farve, og midt på julekalenderen ser du Fever-Trees logo og navn, samt teksten " Den ultimative gin & tonic julekalender", som også står i guld. En stilfuld julekalender som stort set alle over 18 år vil elske.

Bestilling:
Skal du nå at have fingrene i denne skønne julekalender, så bestil den nu. Vi får nemlig kun et begrænset antal hjem.
Vi trækker først pengene når julekalenderen sendes afsted til dig. Vi forventer at afsende julekalenderen fra uge 44.

OBS. du skal være 18 år for at købe denne julekalender.

Vil du have et smugkig på, hvad du evt. kan finde af smagsvarianter i julekalendere? Så har vi samlet hele Fever-Tree udvalget til dig her.

Produktoplysninger

Alkohol
Ja

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)