• Økologisk
The Mallows Julekalender 2022

The Mallows Julekalender - 2023

The Mallows
82-40-12

En fantastisk lækker og flot julekalender, med hele 25 låger, som er perfekt at dele. Du finder to lækre økologiske skumfiduser bag hver låge. I låge nummer 25 finder du dog noget ekstra specielt. Skynd dig ind og forudbestil denne herlighed af en julekalender NU, hvis du skal nå at have fingrene i den!

Beskrivelse

Så er julekalenderen fra The Mallows her. En flot og sjov julekalender, fyldt med de lækreste skumfiduser, som er fulde af smag. Du finder en masse smagsvarianter bag de 25 låger, ja du læste rigtig 25 låger!
Så ikke nok med at du kan nyde en god smag hver dag frem til den 24. december, så har du også en ekstra låge, hvor du finder noget ekstra specielt.

Bag hver låge finder du 2 lækre skumfiduser - 8 forskellige smagsvarianter. Så du kan sagtens dele julekalenderen med en i familien. Igennem de 25 låger, kommer du altså igennem hele repertoiret af de sure, søde, frugtige skumfiduser samt nogle med chokolade. Der er dermed rig mulighed for at få smagt en masse dejlige skumfiduser, og hvis du er rigtig heldig, så finder du måske en yndlings variant.

Alle skumfiduserne er økologiske og håndlavet med ren kærlighed. Hver smag er nøje udvalgt og alle ingredienserne er helt i højsædet, så du opnår den bedst mulige oplevelse, når du tager en bid af disse store luftige skumfiduser.

Julekalenderen har fået et flot firkantet design, hvor alle sider indrages i jagten på at finde den næste låge. Derudover har kalenderen fået en flot sort farve, hvor en anelse guld rundt omkring springer den stilfulde julekalender. En sjov og innovativ julekalender, som hele familien vil elske. 

- En flot, lækker og delevenlig julekalender.

Produktoplysninger

Økologisk
Ja

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)