• Økologisk
Mælkechokolade Børnejulekalender - Plant et træ
Mælkechokolade Børnejulekalender - Plant et træ
Mælkechokolade Børnejulekalender - Plant et træ
Mælkechokolade Børnejulekalender - Plant et træ

Børnejulekalender m. mælkechokolade - Plant et træ

En sød og dejlig børnejulekalender med 24 økologiske mælkechokolader fra danske Økoladen. Ved køb at julekalenderen doneres 5 kr. til organisationen Plant et træ. Læs mere om julekalenderen og organisationen længere nede på siden.

Beskrivelse

Køb en dejlig julekalender til børnene og hjælp samtidig miljøet. Med Børnejulekalender m. mælkechokolade - Plant et træ fra Økoladen, får du en lækker og sød julekalender, med et stykke lækkert økologisk mælkechokolade bag hver af de 24 låger.

Julekalenderen har fået det søde print at et julelandskab i skoven, hvor både dyr og mennesker nyder godt af naturen og julen. 

For hver julekalender der sælges, giver Økoladen  5 kr. til foreningen Plant Et Træ. Så med denne julekalender støtter du op om endnu flere træer i Danmark, som er til glæde for alle børn og til gavn for det danske klima.

Plant Et Træ
Plant et Træ er en almennyttig organisation der siden 1988 har plantet mere end 1,5 millioner træer i Danmark. Det er træer som enkelttræer, frugttræer ved børneinsitutioner, undervisningsskove, bytræer, alléer og mindetræer. Som protektor for organisationen finder du H.K.H. Kronprinsen. 

Produktoplysninger

Økologisk
Ja

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)