Retro Vægur i Leaf (lysegrøn) fra PLINT

Retro Vægur, Leaf

PLINT
81-60-01

Det her er et helt klassisk ur til væggen, i smukt retro design. Det kan vise klokken, og du vælger helt selv om det skal gå 5 minutter foran, være 5 minutter bagud eller simpelthen vise hvad klokken er lige nu ❤️

Selve urværket er lydløst, så du slipper for at blive holdt vågen af en 'tik-tok' lyd. Så pynt dit køkken med dette flotte ur, og nyd stilheden.

259,00 kr.

Beskrivelse

Her får du et flot væg ur, der har det helt rigtige retro look i fede farver! Det passer til PLINTs smukke keramik serie og der er garanti for at det vil pynte også i dit køkken.
Men uret kan nu også hænge andre steder. Det er f.eks. perfekt til sommerhuset, hvor du gerne vil trække hyggen med indenfor. Eller på værelset. Der er faktisk ikke det rum i huset, hvor uret ikke passer ind.

Selve urkassen og skiven er lavet i metal, mens der er sat glas i foran urskiven. Du får et ur der er helt lydløst, med blød bevægelse og undgår dermed den klassiske tik-tok lyd der kan holde enhver natteravn vågen for evigt.

Uret bliver holdt igang af et enkelt AA-batteri, som lige skal købes seperat. Rengøringen klares nemt med en fugtig klud.

Dette ur måler:
Diameter: 23 cm
Dybde: 7 cm

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Metal
Farve
Grøn

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)