PLINT

Plint - lækkert kvalitetsudstyr i helt fantastiske farver 

Her finder du de flotteste pastelfarvede og super lækre produkter fra familievirksomheden Plint, der holder til på Lindegården i Asperup. Her er tale om smukke tekstiler, lækkert stentøj og andre kvalitetsprodukter, som bringer masser af skønne farver ind i køkkenet - og til servering. De skønne farver kan matches på kryds og tværs, eller man kan holde samme farve hele vejen igennem - det ene er ikke mere rigtigt end det andet. I sortimentet finder du blandt andet både store og små tekander, tekopper, tehætter, tevarmere, el-kedler og køkkentekstiler.

Læs mere

Sortimentet


Hos NORU synes vi selv, at vores udvalg af Plint-produkter er helt fantastisk! Vi elsker simpelthen de dejlige ganske let støvede pastelfarver farver, det super smukke design og den lækre kvalitet, som kan gøre enhver glad. Hos os kan du blandt andet erhverve dig følgende:


Pure Kettle


Den lækreste elkedel, som ikke alene koger dit vand til perfektion, men som også er voldsomt dekorativ på såvel køkkenbordet som på tebordet. Og så har denne skønne elkedel den ekstra anvendelige funktion, at den er dobbeltvægget og fungerer perfekt også som termokande! Stilen er retro, og kedlen er lavet af rustfrit stål med en ydre plastbelægning i virkelig indbydende pastelfarver. Når vandet er kogt, kan elkedlen holde det varmt ved enten 60 eller 90 grader, indtil der slukkes for strømtilførslen.


Kanden rummer hele 1,7 liter, er ledningsfri og har skjult varmeelement, hvilket gør rengøringen meget lettere end ved elkedler, der har varmeelementet siddende i selve vandbeholderen.


Tepotte


Fantastisk tepotte i skønne farver. Den fås både i en stor udgave, der rummer hele 2,5 liter, og i en lidt mindre udgave, der rummer 1,5 liter. Tepotten er håndlavet i stentøj og indeholder en tesi i metal. Fordi den er håndlavet, kan der naturligvis forekomme små forskelle i både farver, størrelser og glasur - i vores øjne gør det bare stentøjet så meget mere charmerende, at hver enkelt kande er unik, og disse forskelle bør ikke opfattes som fejl. Tekanden kan gå i opvaskemaskinen, og er derfor super let at rengøre.


Tevarmer


Smukt og funktionelt fyrfad, der passer perfekt til blandt andet de skønne tekander fra Plint - både de store og de små kander. Ligesom de øvrige varer fra Plint kommer fyrfadet i de dejligste pastelfarver. Det er lavet i stentøj med indsats af rustfrit stål, og det kan vaskes op i opvaskemaskine. Fyrfadslys er ikke inkluderet.


Tekopper


Virkelig lækre, store og rummelige tekopper, der bare er så smukke på tebordet, og som rummer 350 ml. Kopperne er i stentøj og håndlavede, hvorfor der kan forekomme mindre variationer i farver, glasur og størrelser. Sådan er det, når ting er håndlavede, og disse variationer er altså ikke fejl som sådan. Kopperne tåler ikke alene opvaskemaskine, men også mikrobølgeovn, hvorfor det er super nemt lige at varme teen - eller kakaoen - hvis den er blevet lidt for afkølet i koppen. Kopperne fås i samme herlige farver som tekanderne fra Plint.


Viskestykker


Virkelig smukke stribede kvalitets-viskestykker i 100% bomuld i de skønneste farver, som passer fantastisk flot sammen med service, elkedler osv. fra Plint. Viskestykkernes farver gør, at pletter ikke ses ret let -  så de ser altid pæne ud, når de hænger fremme i køkkenet. Viskestykkerne tåler maskinvask ved 60 grader celsius.


Som andre viskestykker i bomuldsmateriale, der jo er kendt for at suge super godt, skal også viskestykkerne fra Plint lige klargøres, inden de tages i brug. Det gør man ved at lægge dem i blød i koldt vand i omtrent 12 timer og derefter vaske dem i vaskemaskine. Undgå at bruge skyllemiddel, da dette præparerer bomulden, så den får svært ved at suge ordentligt.


Hos NORU sælger vi viskestykkerne enkeltvis, men køber du tre ad gangen, får du dem til særlig fordelagtig pris!


---


Se hele vores udvalg af skønne ting fra Plint nedenfor - og husk, at produkterne også egner sig perfekt til gaver sammen med eksempelvis en skøn te eller lidt lækkert sødt.


Derfor skal du købe dine varer hos NORU


Hos NORU går vi op i god kvalitet, ligesom vi også går ind for bæredygtighed. Og når du bestiller dine varer hos os, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at hente dine varer ved vores lager i Søborg, gratis levering ved køb over et vist beløb og mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt klokkeslet og vælger levering med Burd Delivery. 


Når du køber ind hos NORU kan du naturligvis betale med de almindeligste betalingskort - blandt andet Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - ligesom du naturligvis også kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du betaler med betalingskort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager i Søborg.


Levering


Vi gør vores ypperste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder, at hvis du foretager bestillingen inden kl. 16, sender vi den afsted samme dag! Bestiller du på en hverdag inden kl. 15.30, kan du - hvis det skal gå ekstra hurtigt, og hvis leveringsadressen ligger inden for bestemte postnumre - vælge levering med Burd Delivery, der mod et lille fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften mellem kl. 18 og 21.30! Læs om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc. her.


Er du i tvivl om noget, er du altid mere end velkommen til at ringe til vores hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.


Afhentning af dine varer i Søborg


Bor eller opholder du dig i nærheden af vores lager på Tobaksvejen i Søborg, kan du også vælge selv at afhente dine bestilte varer hos os - det er naturligvis gratis! Vælger du dette, modtager du en email, så snart ordren er behandlet og står klar til afhentning. Vi har dog ofte ret travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for nærmere aftale om afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er helt sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter din bestilling!


Læs mindre
Viser 1 - 24 af 38