• Økologisk
Hverdags Håndklæde, stone - The Organic Company
Hverdags Håndklæde, stone - The Organic Company
Hverdags Håndklæde, stone - The Organic Company
Hverdags Håndklæde, stone - The Organic Company

CALM Hverdagshåndklæde, stone

The Organic Company
97-136-01

Et lækkert lille hverdags håndklæde (40 x 70 cm), i en smuk lysegrå farve og med en høj sugeevne. Håndklædet er lavet i høj kvalitet og lavet i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld. Et perfekt håndklæde til aftørring af hænder på både badeværelse og i køkkenet. Læs mere om det lækre håndklæde længere nede på siden.

Beskrivelse

Her får du et rigtig lækkert håndklæde lavet i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld. Håndklædet er af rigtig høj kvalitet og har lækre detaljer, som adskiller sig fra 'normale' håndklæder. Håndklædet fra The Organic Company, er nemlig vævet på to måder  som er med til at give det et anerledes udtryk og en høj sugeevne. Håndklædet har fået en (tæt) frotté vævning på den ene side og en lærredsvæv på bagsiden. Det vil sige at bagsiden er "flad" modsat frotté siden. På langsiden finder du en fin strop, i samme lysegrå farve, som gør at du nemt kan hænge dit hverdags håndklæde op på en knage.

Håndklædet fået den smukke lysegrå farve - stone, og en god størrelse, 40x70 cm. Størrelsen på håndklædet gør det helt perfekt at anvende i både køkken og på badeværelset. Brug det ved siden af dit viskestykke, så du ikke anvender det samme til at aftørre dine hænder og dine køkkenredskaber i, eller brug det på enten badeværelset /gæstebadeværelset til at tørre hænder i, efter vask - Et hverdags åndklæde som giver luksus-tørring til både dig og dine gæster.

Den flotte afdæmpede lysegrå farve, gør at håndklædet passer ind i alle former og farver af køkkener og badeværelser.

Størrelse
40 x 70 cm

Produktoplysninger

Materiale
Bomuld
Økologisk
Ja
Farve
Grå

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)