Lav Nordic Sea skål med diameter 22,5 cm - fra Broste Copenhagen

Nordic Sea Lav Skål - Ø22,5

Broste Copenhagen
52-74-45

En praktisk og unik flot skål med lav kant og en stor diameter - Ø22,5 x H4,8 cm. Skålen er fra den populære Nordic Sea serie, og den smukke design og store flade gør den her perfekt som serveringsskål. Server dine kager, slik, tomatsalater, dressinger mm. Skålen tåler opvaskemaskine.

Beskrivelse

Med denne fine lave men store skål fra Broste Copenhagen, får du en blå-grå keramik skål med en stor diameter - skålen måler 22,5 cm i diameter og kun 4,8 cm i højden. Skålens design gør den perfekt til serveringer af kager, tomatsalat, slik, dressinger mm. eller som tallerken med kant. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad denne lave og meget lækre kvalitets skål kan bruges til. 

Skålen er lavet i den flotte Nordic Sea serie, som er inspireret af de danske farvande. Derfor her hele serien fået den smukke blå-grå-grønne farve med flotte og unikke strukturer i. Ligesom at havet skifter struktur og farve, så gør disse skåle det også. Hele skålens produktion gør nemlig at du ikke finder to skåle der er helt ens. Skålen er håndlavet og glaseret med blå-grøn glasur. I brændingsprocessen tager skålen form og farve, alt efter hvor i ovnen den har stået. Hele denne proces, viser blot skålens høje og unikke kvalitet.

En smuk skål med flot glans, og lækker struktur hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan bruge den til. Skålen tåler både opvaskemaskine og mikroovn, så den er nem at rengøre og opvarme retter i.

Mål
Diameter: 22,5 cm
Højde: 4,8 cm

Materiale: Stentøj
Serie: Nordic Sea

Produktoplysninger

Materiale
Stentøj
Ovn
Nej
Opvaskemaskine
Ja
Mikroovn
Ja
Farve
Blå
Diameter
22,5 cm
Højde
4,8 cm

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)