Lille skål fra Broste Copenhagen - Diameter 8 cm

Nordic Sea Skål - Ø8xH3

Broste Copenhagen
52-74-51

En smuk blå-glaseret skål i en lille fin størrelse - 8x3 cm. Skålen er fra den flotte Nordic Sea serie, og passer ind i alle hjem. Skålen er perfekt til små serveringer ag små retter, dressinger mm. En skål som både er flot og praktisk - tåler både mikroovn og opvaskemaskine. 

Beskrivelse

Med denne fine og unikke skål fra Broste Copenhagen, får du en lille blå-grå keramik skål - skålen måler 8 cm i diameter og 3 cm i højden. Skålens lækre og anerledes design gør den perfekt til serveringer af små retter, saucer, dressinger, oliven, nødder mm. Det er kun din fantasi der sætter grænser.

Skålen er lavet i den populære Nordic Sea serie, som er inspireret af de danske farvande. Derfor her hele serien fået den smukke blå-grå-grønne farve med den flotte og unikke struktur samt striber. Ligesom at et hav skifter struktur og farve, så gør disse skåle det også. Hele skålens produktion gør nemlig at du ikke finder to skåle der er helt ens. Skålen er håndlavet og glaseret med blå glasur. I brændingsprocessen tager skålen form og farve, alt efter hvor i ovnen den har stået. Hele denne proces, viser blot skålens høje og unikke kvalitet.

En smuk skål med flot glans, og lækker struktur hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan bruge den til. Skålen tåler både opvaskemaskine og mikroovn, så den er nem at rengøre og opvarme retter i.

Mål
Diameter: 8 cm
Højde: 3 cm

Materiale: Stentøj
Serie: Nordic Sea

Produktoplysninger

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)