Nordic Sand Holder fra Broste Copenhagen

Nordic Sand Holder

Broste Copenhagen
52-60-10

En stor, enkel og stilren beholder / krukke. Vil pryde i ethvert køkken, med det rå, keramiske udtryk. Holderen er fra den populære Nordic Sand serie, og har den smukke hvid-grå farve. Holderen måler Ø9xH14,5 cm.

Beskrivelse

Smuk og enkel holder eller krukke udført i håndlavet keramik, der givet et råt og stilrent udtryk. Holderen kan bruges til mange forskellige ting. Med det skønne runde og høje design, er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan bruge denne flotte hvide holder til. Holderen måler 'kun' 9 cm i diameter, men hele 14,5 cm i højden - Så den er perfekt som vase til blomster, holder til køkkenredskaber, holder til vatrondeller mm.

Den flotte holder / krukke er en del af den populære Nordic Sand serie fra Broste Copenhagen. I denne serie finder du ikke to dele der er ens. Holder er nemlig håndlavet, og glasuren tager farve afhængig af, hvor i ovnen den har stået under brænding. Nordic Sand serien er inspireret af de danske strande, hvorfor holderen har fået den smukke hvid-grå-brune farve. Se hele den populære og meget smukke Nordic Sand serie her.

Udover at være flot og kan bruges til et hav af ting, så er holderen også nem at rengøre da den tåler opvaskemaskine

Mål 
Diameter: 9 cm
Højde: 14,5 cm

Produktoplysninger

Materiale
Stentøj
Ovn
Nej
Opvaskemaskine
Ja
Mikroovn
Ja
Farve
Sand
Diameter
9 cm
Højde
14,5 cm

Det her er også noget for dig

Bedømmelse Anmeldelser (0)