GRØD Spisestel til 4 personer fra Broste Copenhagen

Grød Spisestel - 4 sæt

Broste Copenhagen
52-69-47

Et lækkert råhvidt spisestel til fire personer, bestående af tre dele - tallerken, krus og skål. Et sæt som er helt perfekt til din morgenmad eller til dessertbordet. Læs mere om indholdet af det fine Grød spisestel, længere nede på siden.

Beskrivelse

Her får du et rigtig fint luksus spisestel til fire personer, bestående af tre dele. Sættet er perfekt til morgenmåltiderne og desserten. Grød Spisestel fra Broste Copenhagen, er et lækkert håndlavet stel, hvor du både får 4 krus, 4 frokost/dessert tallerkner samt 4 mellem skåle.

Hele spisestellet er lavet i den fineste råhvide farve med brun bund, som du ser i hele Grød serien. Navnet Grød, er fordi at hele serien er lavet i samarbejde med spisestedet Grød, hvorfor du også finder stellet på disse resturanter.

Alt i sættet er håndlavet, glaseret og brændt i ovnen, hvor der opstår denne skønne magi og hver del får hver sin farve og form. Så du finder ikke to ens tallerkner eller skåle. Farven og formen afhænger af hele processen, som kun viser, hvor enestående et stentøjs stel det er.

Alle delene tåler opvaskemaskine og mikroovn.

Indhold og mål: 
4 x Krus (25 cl)
4 x Dessert/frokost tallerken (Ø20 X H2,4 cm)
4 x Skål, høj (Ø16 X H6,5 cm)

Materiale: Stentøj
Serie: Grød

Produktoplysninger

Materiale
Keramik
Farve
Sand
Antal
4 stk

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)