COOL-IT Vandkaraffel i sort fra Rig-Tig

COOL-IT Vandkaraffel, sort

RIG-TIG
124-76-16

En flot og stilfuld karaffel i glas, med gummi låg. Låget er formet som en kugle og giver lidt kant lækkert kant til karaflen. Karaflen kan indeholde hele 1 liter, og er god til både opbevaring af drikkevare i køleskabet og til servering af dine drikkevare. En smart karaffel som er designet af den canadiske designer Francis Cayouette.

249,95 kr.

Kan også købes her:

Beskrivelse

Her finder du den stilfulde og flotte COOL-IT Vandkaraffel fra Rig-Tig by Stelton. Karaflen har her fået en flot sort gummikugle som lukning og låg. Kuglen giver karaflen en smart åbne/lukke detalje, blot vip kuglen nedad for at åbne og op igen for at lukke.

Denne lækre og funktionelle karaffel kan indeholde hele 1 liter væske. Opbevar karaflen i køleskabet for at få kolde drikke, fyld en f.eks. med vand eller måske din hjemmelavede juice, saftevand eller koldbryg, så du har du altid kolde drikke lige ved hånden. Det flotte og smarte design gør den også rigtig fin at serverer dine drikkevare i.

En stilfuld karaffel som er designet af den canadiske designer Francis Cayouette. Karaflen fås her i tre forskellige farver sort, grå og blå.

Mål
Højde: 9,6 cm
Diameter: 31 cm

Designer: Francis Cayouette
Mærke: Rig-Tig by Stelton
Materiale: Glas, gummi

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Indhold
1 liter

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)