DRINK-IT Vandflaske i lyserød fra Rig-Tig by Stelton

DRINK-IT Vandflaske, Lyserød

RIG-TIG
124-76-22

En flot og lækker designer vandflaske med et støvet lyserødt skruelåg, så vandet bliver i beholderen. Vandflasken kan indeholde hele 0,75 l, og er lavet i plastik, så den er nem at tage med på farten. En praktisk og pæn vandflaske som hjælper dig til, at indtage den daglige mængde væske.

Beskrivelse

En vandflaske ved hånden er aldrig dårlig at have, især hvis du ofte er tørstig eller modsat, glemmer at drikke rigeligt med vand gennem dagen. Med DRINK-IT vandflaske fra Rig-Tig by Stelton, får du her en lækker og stilfuld flaske med en god størrelse. Vandflasken kan nemlig rumme 0,75 l, så den er dejlig rummelig, og så har den fået skruelåg, så vandet bliver i flasken.

DRINK-IT Vandflaske er designet af den canadiske designer Francis Cayouette. Han har her udarbejdet en vandflaske lavet i plastik, så den ikke går så let i stykker på de mange udfordinger sådan en kan komme igennem. Flasken lever op til fødevarestyrelsens krav og er fri for BPA. Derudover har vandflasken som sagt fået skruelåg, hvilke du her finder i en støvet lyserød. Du finder dog også vandflasken med skruelåg i fire andre flotte farver - lyseblå, sort og gråt - Find de andre to-go krus her. 

Med en god vandflaske ved hånden, undgår du de spontane køb af vand i plastikflasker. Så ikke nok med, at du slipper for væskemangel og de spontane køb af vand, så hjælper du også miljøet ved ikke at købe masser af plastik hele tiden.

Indhold: 750 ml

Designer: Francis Cayouette
Mærke: Rig-Tig by Stelton
Materiale: Plastik, tritan

Produktoplysninger

Materiale
Plastik
Indhold
750 ml
Farve
Lyserød

Bedømmelse Anmeldelser (0)