YOUR TREE plantepotte m. granfrø i grøn fra Rig-Tig
YOUR TREE plantepotte m. granfrø i grøn fra Rig-Tig
YOUR TREE plantepotte m. granfrø i grøn fra Rig-Tig
YOUR TREE plantepotte m. granfrø i grøn fra Rig-Tig

YOUR TREE Plantepotte M. Frø - grøn

RIG-TIG
124-134-01

Plant dit eget fyrretræ derhjemme, med denne smarte bionedbrydelige potte. Med potten følger små granfrø med. Frøene plantes i potten, og stilles i vinduskarmen i ca. et år inden du planter potten ude i haven, og lader det lille træ blive til et stort flot fyrretræ. En god og lærerig hjælp til bedre CO2 for både børn og voksne. Læs mere om YOUR TREE Plantepotte længere nede på siden.

Beskrivelse

Med YOUR TREE plantepotte er det nemt at både hjælpe til bedre CO2 samt lærer lidt samtidig. I denne smarte grønne potte, får du nemlig små FSC-certificeret frø til et fyrretræ med i købet, så både voksne og børn nemt kan plante et træ. 

Træer har den fordel at de hjælper positivt på klimaet, da de optager CO2 fra luften i mens de vokser, og derfor har Rig-Tig by Stelton, valgt at gøre det så nemt for både stor og små at plante et træ. Plant dine frø i potten og lad dem vokse sig til et lille fint træ i vinduskarmen. Efter car. et år, når planten er stor nok, tager i den 100% bionedbrydelig potte og graver den ned i jorden. Lad fyrretræet vokse sig stort og hav en dejlig historie at fortælle om lige netop det træ.

YOUR TREE Plantepotte M. Frø, er en god og lærerig gaveidé, hvor der vises omtanke for miljøet.

Mål 
Højde: 7 cm
Bredde: 9,5 cm
Længde: 8,3 cm

Indhold: frø til fyrretræ
Mærke: Rig-Tig by Stelton
Materiale: 50% Bambusfibre, 30% majsstivelse, 20% fyrretræsharpiks

Produktoplysninger

Materiale
Plastik

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)